Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Étkezőasztal

4termék14

Ez a korszerű FMD étkezőasztal letisztult dizájnjával és egyszerű vonalvezetésével ideális választás az étkezőbe vagy a konyhába!

Ez az asztal több egy egyszerű étkezőasztalnál; bármely helyiségben remekül használható asztalként, melyre tárgyakat helyezhetünk, illetve íróasztalként.

Az FMD asztal tartós melaminbevonatú forgácslemezből készült kifinomult betonszürke színben, fehér elemekkel kiegészítve, így tökéletesen fog illeszkedni bármilyen stílusú belső térhez.

Raktáron
31 990 Ft (Nettó: 25 189 Ft)

Ez a tömör paliszanderből készült étkezőasztal vintage bájt sugároz és karakteres része lesz otthonának. Használható íróasztalként vagy számítógépasztalként is.

Ez az asztal tömör kelet-indiai rózsafából készült, amely tartós és gyönyörű fafajta. A kelet-indiai rózsafa avagy paliszander gazdag erezetéről ismert trópusi keményfa. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó a polírozásról, a festésről vagy a lakkozásról. A kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi és kissé eltér a többitől. Masszív asztallappal rendelkezik; egyszerű stílusával pedig a hétköznapi étkezéseket is különlegessé teszi. E termék összeszerelése egyszerű.

Figyelem: A bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden étkezőasztalunk teljesen egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Raktáron
75 980 Ft (Nettó: 59 827 Ft)

Ez az ipari stílusú étkezőasztal konyhája vagy étkezője tökéletes és megkapó kiegészítője lehet.

Ez a bisztróasztal tömör nyers mangófából készült, amely egy sűrű erezetű keményfa. A durva mangófa erős, megbírva a rá nehezedő súlyt, és időtálló is. Ez a gyönyörűen kialakított étkezőasztal rendkívül stabil, tartós és különálló. A megmunkálás minden egyes lépése a legnagyobb gondossággal zajlott. Emellett az erős, porszórt bevonatú acéllábak további stabilitást nyújtanak.

Figyelem: Az erezet minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

Raktáron
59 560 Ft (Nettó: 46 898 Ft)

Ez az indusztriális stílusú étkezőasztal konyhája vagy étkezője tökéletes és megkapó kiegészítője lehet.

Ez az étkezőasztal tömör nyers mangófából, egy trópusi keményfából készült, így elég erős ahhoz, hogy elbírja a súlyt. Ellenáll a kopásnak is, így stabil és strapabíró. A kivitelezésnek és a gyönyörű faerezetnek köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé különbözik a többitől.

Figyelem: A szín és az erezet minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a kiszállítás véletlenszerűen történik.

Raktáron
95 990 Ft (Nettó: 75 583 Ft)