Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Étkezőasztal, szék

Egy hosszú nap után jól esik kikapcsolódni a család társaságában, illetve kellemes beszélgetéseket folytatni az étkezőasztalnál. Az étkező az értékes családi időre szolgál. Emellett pedig ez az a helyiség, ahol szocializálni és vacsorázni is tudunk a barátainkkal. A multifunkcionalitás miatt fontos jól átgondolni az étkező berendezését.

Alakítsa át étkezőjét új bútorokkal és dekorációval! Van néhány friss étkező ötletünk, amely segíteni fog Önnek. Az aktuell-nél mindent megtalál az étkező felfrissítéséhez, vagy a nulláról való megtervezéséhez.

Az ideális étkezőnek két fő jellemzője van: a funkcionalitás és a stílus. Válasszon olyan bútorokat, amelyek megfelelnek a szoba elrendezésének. Vásárlás előtt feltétlenül mérje le a teret! Gondolja át életmódját és igényeit, hogy tudja, milyen típusú bútorokra van szüksége. Ezután adjon hozzá kiegészítőket és dekorációkat, hogy személyre szabott legyen. Széles választékot kínálunk az aktuell-nél, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Válasszon az igényeinek megfelelő étkezőbútorokat

Az aktuell-nél nem csak étkezőgarnitúrákat, hanem külön asztalokat és székeket is talál. Mindegyik különböző formájú, színű és árkategóriájú. Használja a keresési szűrőket a megfelelő bútor kiválasztásához. Vagy kezdje a kedvelt stílus kiválasztásával, legyen az ipari, modern vagy retró.

Korlátozott hely esetén kerek, ovális vagy négyzet alakú asztalt ajánlunk. Nagyobb helyiségekben a téglalap alakú asztal a megoldás. Válasszon étkezőgarnitúrákat, a helyiséghez passzoló székekkel különböző anyagokban és stílusokban. Vagy keverje és párosítsa a különböző formákat és bútor típusokat.

Válasszon stílusának megfelelő székeket, vagy kombináljon többféle típusút egy készletbe. Az étkező stílusosabb lesz, ha változatosságot is visz bele. Teremtsen harmóniát különböző stílusok, minták és anyagok között, hogy egy igazán egyedi étkezővel büszkélkedhessen.