Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Lego fiúknak

76termék176
Szereted a változatosságot? A 3az1-ben COGO márkájú, legoval összeépíthető építőjátékkal változatos játék és szuper építési élmény párosul.
A 3 az 1-ben építőjáték azoknak is szórakozást nyújt, akik nem elégednek meg azzal, hogy egyszer összerakják az építőelemeket, hanem szeretik a változatosságot. Ez a fantáziadús építőjáték NEM a LEGO® terméke, hanem COGO márkájú. Az építőkockák teljesen összeépíthetőek a lego építőkockákkal.
Raktáron
5 990 Ft (Nettó: 4 717 Ft)
Készen állsz életed eddigi legizgalmasabb LEGO kalandjára?
Ez a könyv hat lenyűgöző világba kalauzol el, tele rengeteg LEGO ötlettel és trükkel.
Építs száguldó vadnyugati vonatot, földönkívüli lényeket, életnagyságú mobiltelefont és még sok más érdekességet!
Alkosd meg a saját fantasztikus modelljeidet a látványos képek és hasznos útmutatók segítségével!
Raktáron
5 990 Ft (Nettó: 5 705 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. A 6 önálló, rendőrségi témájú járműből egy óriási, minden gonosztevővel megbírkózni képes rendőrrobotot tudsz összeállítani – anélkül, hogy szét kellene szedned az építőelemeket. A lego-kompatibilis építőjáték összesen 577 építőkockát tartalmaz.
Raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
Egy igazi újdonság az építőkockák világában! Kockára összehajtogatható QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Széthajtogatva egy nagyszerű kreálmány elevenedik meg. Magaddal tudod vinni akár a zsebedben is az iskolába és megmutathatod a barátaidnak is. Érdemes gyűjteni is őket.
Raktáron
1 990 Ft (Nettó: 1 567 Ft)
Egy igazi újdonság az építőkockák világában! Kockára összehajtogatható QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Széthajtogatva egy nagyszerű kreálmány elevenedik meg. Magaddal tudod vinni akár a zsebedben is az iskolába és megmutathatod a barátaidnak is. Érdemes gyűjteni is őket.
Raktáron
4 490 Ft (Nettó: 3 535 Ft)
Egy igazi újdonság az építőkockák világában! Kockára összehajtogatható QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Széthajtogatva egy nagyszerű kreálmány elevenedik meg. Magaddal tudod vinni akár a zsebedben is az iskolába és megmutathatod a barátaidnak is. Érdemes gyűjteni is őket.
Raktáron
4 490 Ft (Nettó: 3 535 Ft)
Igazi újdonság az építőkockák világában ez a Csoda Kocka! Kockára összehajtogatható QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Széthajtogatva egy nagyszerű kreálmány elevenedik meg. Magaddal tudod vinni akár a zsebedben is az iskolába és megmutathatod a barátaidnak is. Érdemes gyűjteni is őket.
Raktáron
3 690 Ft (Nettó: 2 906 Ft)
Egy igazi újdonság az építőkockák világában! Kockára összehajtogatható QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Széthajtogatva egy nagyszerű kreálmány elevenedik meg. Magaddal tudod vinni akár a zsebedben is az iskolába és megmutathatod a baráraidnak is. Érdemes gyűjteni is őket.
Raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
Egy szuper, óriási, 1201 db-os transzformer a Qman-től. Minőségi, lego kompatibilis építőjáték fiúknak. Tűzoltó témájú 2az1-ben közvetlenül átalakítható robotok, melyekaztán szétszedés és újra összerakás nélkül állíthatóak össze Lángisten Tábornokká. Egy nagy, lenyűgöző ajándék!
Raktáron
16 990 Ft (Nettó: 13 378 Ft)
Minőségi, lego kompatibilis építőjáték fiúknak, egy szuper 4 az 1-ben űrjármű a Qman-től.  A 4 jármű külön-külön is 2 az 1-ben funkcionál. Egyben pedig egy fantasztikus csillagközi vadászt tudsz belőlük összeépíteni. Az építőjáték összesen 821 db építőkockát tartalmaz.
Fiúknak ez nagyon király! Ez az összetett építőjáték azoknak is szórakozást nyújt, akik nem elégednek meg azzal, hogy egyszer összerakják az építőelemeket, hanem szeretik a változatosságot. E...
Raktáron
22 990 Ft (Nettó: 18 102 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték fiúknak. Nem kevesebb mint 10 (!) db kis játékot / jrművet kapsz hihetetlen kedvező áron. Ezek mindegyike 3az1-ben, azaz háromféleképpen is összerakható. Szülők figyelem: a srácoknak darabonként is ajándékozható, ha „jó fiúk” voltak!
Raktáron
3 490 Ft (Nettó: 2 748 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Brutál jó, igaz? Munkagép robot, majd 3-kanalas rakodógép vagy lánctalpas ásógép – így megunhatatlan, egyszerűen átépítheted! Minhárom játék összeszerelési segédletét tartalmazza az 509 építőkockából álló csomag.
Raktáron
16 990 Ft (Nettó: 13 378 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-technic-kompatibilis építőjáték. Szivacstöltények kilövésére alkalmas, 8-szoros nagyítású távcsővel rendelkező, 97,5 cm hosszú játék puska fejlettebb technic építőelemekből. 747 db-os. 8 éves kortól ajánlott.
Technikai/technic elemekből állíthatod össze ezt az építőjátékot. NERF szivacspatronokkal is tölthető. A Mauser Karabiner 98k a német hadsereg alapvető lövészfegyvere volt a második világháborúban.
\n
\nEz a halad...
Raktáron
39 990 Ft (Nettó: 31 488 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-technic-kompatibilis építőjáték. NERF szivacstöltények kilövésére is alkalmas, élethű 59 cm hosszú játék puska fejlettebb technic építőelemekből. 528 db-os.
Technikai/technic elemekből állíthatod össze ezt az építőjátékot. Szivacspatronokkal tölthető ez az 59cm hosszú puska. 8 éves kortól ajánlott!
\n
\nEz a haladóknak való építőjáték NEM a LEGO® terméke, hanem a már 1994. óta létező QMAN márkájú. Az építőkockák teljesen összeépít...
Raktáron
29 990 Ft (Nettó: 23 614 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-technic-kompatibilis építőjáték. Szivacstöltények kilövésére is alkalmas, élethű 75,5 cm hosszú játék gépkarabély, elektromos hajtású újratöltéssel, két db tárral. 629 db építőelemből áll, 8 éves kortól ajánlott.
Technikai/technic elemekből állíthatod össze ezt az építőjátékot. NERF szivacspatronokkal tölthető ez a 75,5cm hosszú automata puska. 8 éves kortól ajánlott!
\n
\nEz a haladóknak való építőjáték NEM a LEGO® t...
Raktáron
46 990 Ft (Nettó: 37 000 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-technic-kompatibilis építőjáték. Szivacstöltények kilövésére is alkalmas, élethű 85,5 cm hosszú AWM mesterlövész puska, elektromos hajtású újratöltéssel, két db tárral. 678 db építőelemből áll, 8 éves kortól ajánlott.
Technikai/technic elemekből állíthatod össze ezt az építőjátékot. NERF szivacspatronokkal tölthető ez a 85,5cm hosszú mesterlövész puska. 8 éves kortól ajánlott!
\n
\nEz a haladóknak való építőjáték NEM ...
Raktáron
52 590 Ft (Nettó: 41 409 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték szett. A 4 önálló, rendőrségi témájú jármű mindegyike is nagyszerű játékélményt nyújt, melyekhez minifigurák is tartoznak. A teljes szettel pedig megunhatatlan szerepjátékok és akciók játszhatóak el. A lego-kompatibilis építőjáték szett összesen 488 építőkockát tartalmaz.
Raktáron
11 990 Ft (Nettó: 9 441 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték szett. A 4 önálló, tűzoltósági témájú jármű mindegyike is nagyszerű játékélményt nyújt, melyekhez minifigurák is tartoznak. A teljes szettel pedig megunhatatlan szerepjátékok és akciók játszhatóak el. A lego-kompatibilis építőjáték szett összesen 410 építőkockát tartalmaz.
Raktáron
9 990 Ft (Nettó: 7 866 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Közepes méretű tűzoltó autó minifigurákkal. A vízágyú "működőképes", azaz víz spriccelésre is alkalmas. A Qman tűzoltós sorozat egyéb elemeivel jól kombinálható, nagyszerű játékélményt nyújt. A lego-kompatibilis építőjáték összesen 370 építőkockát tartalmaz.
Raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Nagy tűzoltó autó kosaras vízágyúval és 4 db életű minifigurával. A vízágyú "működőképes", azaz víz spriccelésre is alkalmas. Ez emelőkosárra szerelhető, melyet fel lehet emelni és újra leengedni. A Qman tűzoltós sorozat egyéb elemeivel jól kombinálható, nagyszerű játékélményt nyújt. A lego-kompatibilis építőjáték összesen 539 építőkockát tartalmaz.
Raktáron
14 990 Ft (Nettó: 11 803 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Nagy tűzoltó parancsnokság tűzoltó bevetési autóval és tűzoltó drónnal. A 4 minifigura is a tartalmas tűzoltó központ része. A tűzoltó autó vízágyúja "működőképes", azaz víz spriccelésre is alkalmas. A Qman tűzoltós sorozat egyéb elemeivel jól kombinálható, nagyszerű játékélményt nyújt. A lego-kompatibilis építőjáték összesen 693 építőkockát tartalmaz.
Raktáron
21 990 Ft (Nettó: 17 315 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. Ahogy halad előre a helikopter, együtt forognak a rotorok, de szinte bármikor fel is szállhat – olyan élethű. Oldalt egy merész SWAT-os tud hágcsón leereszkedni a szuperjeten menekülő banditához. Az építőjáték 473 db építőkockát tartalmaz, köztük a 3 minifigurát is!
Raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego kompatibilis építőjáték. Ez meg hogyan lehetséges? Dinoszaurusz (T-rex), majd két teljesen más disnoszaurusz – így megunhatatlan, egyszerűen átépítheted! Mindhárom játék összeszerelési segédletét tartalmazza a 287 építőkockából álló csomag.\n\n\n\n Magyarországi készletről\n\n Gyors szállítás 1-3 munkanapon belül\n\n 100%-ban lego kompatibilis\n\n Visszavásárlási garancia\n\n
Raktáron
4 990 Ft (Nettó: 3 929 Ft)
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték. A 8 önálló katonai gépezetből egy óriási, minden ellenséget megsemmisíteni képes harci járművet tudsz összeállítani – anélkül, hogy szét kellene szedned az építőelemeket. A lego-kompatibilis építőjáték összesen 714 építőkockát tartalmaz.
Nincs raktáron
10 990 Ft (Nettó: 8 654 Ft)
Nincs raktáron
QMAN márkájú minőségi lego-kompatibilis építőjáték fiúknak. A 6-os szett minden eleme egyenként is 2az1-ben szuper rendőrségi témájú építőjáték. Aztán a 6 önálló játékot össze tudod tolni egy nagy rendőr robottá úgy, hogy nem kell az egyes elemekt teljesen szétszedned és újra összeraknod. Egyszerűen nagyszerű!
Nincs raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
Nincs raktáron
QMAN márkájú minőségi lego kompatibilis építőjáték. Ez meg hogyan lehetséges? Dinoszaurusz, majd pick-up, majd sivatagi SUV – így megunhatatlan, egyszerűen átépítheted! Mindhárom játék összeszerelési segédletét tartalmazza a 375 építőkockából álló csomag.\n\n\n\n Magyarországi készletről\n\n Gyors szállítás 1-3 munkanapon belül\n\n 100%-ban lego kompatibilis\n\n Visszavásárlási garancia\n\n
Nincs raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
Nincs raktáron