Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Konyhai eszközök - és edénytartók

5termék15

Optimalizálja tárhelyét a konyhájában ezekkel a könnyen összeszerelhető, tartós fém fiókokkal. Ők sokoldalú kiegészítést biztosítanak az Ön konyhaszekrényének.

A kihúzható, golyóscsapágyakkal ellátott síneknek köszönhetően ezek a drótkosarak simán nyílnak és záródnak. 30 cm széles (konyha)szekrényekhez használhatók, maximális terhelhetőségük pedig egyenként 25 kg.

A polírozott és krómozott acél huzaloknak köszönhetően, ezek a konyhai kosarak rozsdaállóak, stabilak és tartósak. A kosarak levehetők, így könnyen tisztíthatóak.

Könnyen összeszerelhető. A szállítmány 2 db drótkosarat, 2 pár sínt és szerelési tartozékot tartalmaz.

Raktáron
21 999 Ft (Nettó: 17 322 Ft)

Egy praktikus 1 tálcás edényszárító nagy segítség lehet, a konyhai eszközök gyorsabban száradnak és a lecsepegő víz sem folyik szét a konyhapulton. Sokan küszködnek helyhiánnyal, egy ilyen edényszárító megoldás lehet. A legtöbb háziasszony megküzdött már a mosatlan edény- és tányérkupacokkal. Mindennek van helye és különösen praktikus, hogy nem igényel felfúrást sem. 

Raktáron
21 190 Ft (Nettó: 16 685 Ft)

Egy praktikus dupla tálcás edényszárító nagy segítség lehet, a konyhai eszközök gyorsabban száradnak és a lecsepegő víz sem folyik szét a konyhapulton. Sokan küszködnek helyhiánnyal, egy ilyen edényszárító megoldás lehet. A legtöbb háziasszony megküzdött már a mosatlan edény- és tányérkupacokkal. Mindennek van helye és különösen praktikus, hogy nem igényel felfúrást sem. Tányérok, edények, poharak, evőeszközök, egyéb eszközök és a tisztítószerek is külön részen vannak, mégis egy helyen. Tapadókorongos talpának köszönhetően nem mozdul el a helyéről. 

Raktáron
24 590 Ft (Nettó: 19 362 Ft)

Teli vagy rendetlen konyhaszekrénnyeket talál a konyhájában? Ezzel a kétszintes, kosárral ellátott HI fiókkal lehetősége van szekrényeit szép, tiszta és rendezett tárolóhellyé alakítani.

 

Ez az univerzális tárolófiók természetesen nemcsak konyhai szekrényekben használható, de helytakarékos kialakításának köszönhetően tökéletes a konyha vagy a fürdőszoba kihasználatlan sarkainak optimális kihasználásához is. Kényelmes mérete miatt a termék kisebb helyiségekbe illik, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően praktikus és tartós tárolómegoldást kínál.

Raktáron
21 540 Ft (Nettó: 16 961 Ft)

Drótkosarunkat könnyű beszerelni a konyhaszekrénybe a mellékelt szerelési kiegészítőkkel. A két polccal rendelkező drótkosár egyszerű, mégis praktikus megoldást kínál konyhaszekrénye tárolókapacitásának optimalizálására.

Az ezüst galvanizált huzalból készült konyhai tárolókosár tiszta és modern megjelenést sugároz, és rendkívül tartós. Emellett a 180 fokban forgatható kivitel segíti a drótkosárhoz való könnyű hozzáférést.

Raktáron
35 540 Ft (Nettó: 27 984 Ft)