Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Ozmózis vízkeménység mérő

Ozmózis vízkeménység mérő
Ozmózis vízkeménység mérő
Ozmózis vízkeménység mérő

Ozmózis vízkeménység mérő

 

A vízkeménység -mérő olyan eszköz, amely méri a vízben oldott szervetlen anyagok szintjét - a szennyezés mértékét és hőmérsékletét. Ez az elektronikus TDS tesztelő lehetővé teszi a vízben lévő só mennyiségének becslését - a keménység szintjét a víz vezetőképességének mérésével határozzák meg.


Egyszerű asználat - a mérő nagyon könnyen használható - mindenki elvégezheti a tesztet! Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a védőkupakot, bekapcsolja a mérőt, majd belemeríti a vizsgált folyadékba (a merülési vonal szintjéig). A vizsgálat után törölje le a készüléket.

LCD kijelző - az eszköz kijelzővel rendelkezik, amelyen leolvashatja a mérések eredményét, így nem kell azon tűnődnie, hogy hogyan olvassa le a hagyományos skála eredményét. Megkönnyíti és felgyorsítja a vízszennyezés mértékének vizsgálatát.

TOK - A készülék praktikus tokkal rendelkezik, amely megakadályozza a készülék sérülését vagy szennyeződését. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a készülék mozgatását - beltéren és szabadban egyaránt használható. 

 

Ez az eszköz segítségére lehet a medencéje vizének, a csapvízének mérésére, és például mosogatógépének beállítása során is hasznát veheti. 

Nincs raktáron
3 490 Ft (Nettó: 2 748 Ft)
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Részletek

Specifikáció:

  • szín: fehér
  • anyaga: műanyag
  • funkciók: TDS, EC, TEMP
  • méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 15,5 / 3 / 1,5 cm
  • súly: 0,05 kg
  • súly a csomagolásban: 0,10 kg

 

Használati segédlet: 

A mért TDS értékből következtetni lehet a víz keménységére. A német keménységi fok (°d) definíciója szerint 1 °d megfelel 10 mg (vagyis 10 ppm) kalcium sónak 1 liter vízben. Megmérve a TDS értéket mg/l-ben vagy ppm-ben és elosztva 10-zel, megkapjuk a keménységi fokot a vizünkben.

 

A víz keménység szerinti osztályozása (°d) az alábbi táblázatból kiszámolható:

 

Víz keménysége:

TDS

0 - 40  nagyon lágy víz

40 - 80 lágy víz

80 - 180 közepesen kemény víz

180 - 300 kemény víz

300 felett nagyon kemény víz

 

 

 

 

 

Adatok
Cikkszám
ISO-00010865-TR
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek