Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Playmobil

7termék17

Legújabb kalandjaikban a Top Agent ügynököket a sarkvidék várja. A fagyhatatlan Dr. Chill ördögi tervet szőtt. Ügynökeink kommandószánkója azonban hóláncokon gurul, így se hó, se jég nem állíthatja meg. A tábornok és Tec egy értékes energiamodult próbál a platformra felpakolni: Rámpát kitolni, energiamodult a platformra tolni, rögzítőket és oldalkarokat bekapcsolni - parancsolja a tábornok. Kész - kiált Tec, amikor hirtelen a semmiből egy Arctic Rebel érkezik hómobilján feléjük. Ügynökeink azonban észreveszik időben, és a hátsó ágyúval figyelmeztető lövést adnak le a támadóra. Az ismeretlen támadó visszafordul, így a támadást hamar le is verték. A Spy Team kommandószánkómozgatható ágyúval, és egy rákapcsolható szánnal felszerelt jármű, mely az energiamodult szállítja.

Raktáron
24 490 Ft (Nettó: 19 283 Ft)

A Top Agent ügynökök flexibilis hójárójával nemcsak a havon, de akár a levegőben is villámgyorsan bevetésre készek. A sítalpnak és óriási kerekeinek köszönhetően a hójáró csodásan közlekedik a jégen is. Agile ügynök és P ügynök egy energiamodult szállítanak a hójáróval. Természetesen a sportos Agile ügynök síléceken húzatja magát a járművel. Mehetünk is! - szól P ügynöknek, aki a kormánynál ül. De nem jutnak messzire és máris egy Arctic Rebel-be botlanak, aki egy kite-szörffel közeledik feléjük. Előrántotta fegyverét, ezért ügynökeinknek gyorsan kellett reagálniuk. A fedélzeti fegyver készenlétben, és már be is célozta a támadót. Minden bizonnyal az energiamodulra fájt a foga. A Top Agent ügynököknek folyamatosan figyelniük kell. 

Raktáron
14 290 Ft (Nettó: 11 252 Ft)

Bármennyire is ügyesek a Top Agent ügynökök, az Arctic Rebels csapatában komoly ellenfélre találtak. Egy furmányos jégkalóz megszerzett egy energiamodult és fel is pakolta Jég-Trikejára. Épp megpróbálja keresztülszelni a jégtáblákat, de ügynökeink már a láthatáron vannak. Agile ügynök hómotoron követi a tolvajt, fegyvere csőre töltve a hátán levő tartóban. De mi ez? A rabló hirtelen irányt vált, szembefordul és jéggömböket lő ügynökünk felé. Agile épphogy csak ki tud térni előlük, de elcsúszik motorjával. Ezt kihasználva a tolvaj egy jégzuhatagot lő Agile-ra, aki azonnal megfagy ettől. Ez a pont a jégkalózoké, de a Top Agent ügynökök biztosan visszavágnak hamarosan.

Raktáron
14 290 Ft (Nettó: 11 252 Ft)

A végtelen űrben egyetlen küldetés sem nehéz, az okos PLAYMOBIL űrhajós számára. Robotjával együtt furcsa bolygókat kutat és új életformákat keres. Az űrállomáson két vízkristályt vizsgál, amelyeket a felszínen találtak. Izgalmas a tudomány, ugye? A praktikus PLAYMOBIL játékdoboz dupla ajtajai mögött egy valódi űrállomás található, őrhajóssal, robottal, műholdas vevővel, számítógéppel, vízikristályokkal és sok más kiegészítővel a sikeres űrmisszió érdekében.

Raktáron
6 990 Ft (Nettó: 5 504 Ft)

A víziló, az elefántok után az egyik legnehezebb szárazföldön élő emlős. A hatalmas állatok inkább a víz közelében tartózkodnak és alszanak, vagy csak sodródnak a vízben. A víziló jelenleg nagymértékben ásít, majd ismét eltűnik. A játékkészlet egy vízilóból és egy kölyökből áll. Mindkét állat lebeg a vízen.

Raktáron
4 590 Ft (Nettó: 3 614 Ft)

Feltűnő fekete-fehér csíkjaikkal a zebrák a legszembetűnőbb szavannai lakók. Mindig friss füvet keresnek, a két zebra járja a nyílt tájat. Természetesen a zebra mama mindig figyeli az utódait. A játékkészlet két zebra figurából és egy csikóból áll.

Raktáron
4 590 Ft (Nettó: 3 614 Ft)

A gorillák főleg leveleken élnek és a legismertebb viselkedésük, amikor öklükkel dobolnak a mellkasukon. Ez a dobolás akár egy kilométerre is hallható. A készlet egy hím gorillából és két kölyökből áll.

Raktáron
3 490 Ft (Nettó: 2 748 Ft)