Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Társasjáték

13termék113

A LEGMENŐBB FUTBALL TÁRSASJÁTÉK – NEM CSAK FOCIRAJONGÓK SZÁMÁRA!

Stratégia és ügyesség, egy csipetnyi szerencsével!

Videó:

Játssz egyéni meccseket családoddal és barátaiddal, vagy álljatok ki egymás ellen csapatokban! Éljétek át együtt a foci izgalmát és örömét a Footballiserrel!
Innovatív játékunk ötvözi magában az ügyességi, a stratégiai és a szerencsén alapuló játékok elemeit, valamint a klubcsapatok és a nemzeti válogatottak világát. A játék során Futballklub Tulajdonosként felépítheted saját stadionod, fejlesztheted csapatod, miközben izgalmas mérkőzéseket játszol a különböző nemzetek csapataival.

Raktáron
25 550 Ft (Nettó: 20 118 Ft)

Mindenki hazudik. Különösen igaz ez a Te kamuzol! (Vagy nem?) társasjátékra, ahol a felolvasott állítások közül kell kiválasztanod a kamut, azaz a hamisat. Valaki mindig kamuzik, a szerepek folyamatosan cserélődnek, hol neked kell tippelned, hol pedig hazudnod. Öltsd fel a pókerarcot, készítsd el a belső hazugságdetektorodat, induljon a játék! Leplezd le a legtöbb hazudozót, és tiéd a győzelem!


Raktáron
8 980 Ft (Nettó: 7 071 Ft)

Lajka, az űrutazó kutya felfedező útra indul. Találkozik egy csomó érdekes űrlénnyel, majd megérkezik a Kutyuri bolygóra, ahol különleges űrkutyaeledeleket és -játékokat fedez fel, végül a Hexa bolygón nyomoz űrkukacok után Segítsetek Lajkának, dobjatok a színkockákkal, színezzétek be az űrállatokat, az űrkutyajátékokat, és szerezzetek pontokat a minél hosszabb, színesebb űrkukacokkal!

 

 

Raktáron
4 990 Ft (Nettó: 3 929 Ft)
Játékosok száma: 2 - 4 fő
Játékidő: 10 - 15 perc
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól ajánljuk
Raktáron
5 591 Ft (Nettó: 4 402 Ft)
Töltsd a napot az egyik kedves, Cocomelon szereplővel. Ovi után uzsi anyuval, este fogmosás és persze jöhet az esti mese. Légy te a leggyorsabb, és vezesd körbe te elsőként a választott karakteredet a táblán. A játék a klasszikus libajáték nyomán készült, dobókocka helyett, itt azonban pörgetnetek kell, hogy léphessetek. Csomagolási mérete: 26,4 x 6 x 26,4 cmJátékosok száma: 2 - 6 főJátékidő: kb. 10 percAjánlott korosztály: 3 éves kortól ajánljuk
Raktáron
5 490 Ft (Nettó: 4 323 Ft)

Legyen ez az eddigiektől teljesen eltérő Monopoly játék az átjátszott éjszakák és az összejövetelek kedvence. Tanulva azokból az ikonikus (mégis kimondatlan) Monopoly pillanatokból, amikor a szabályok meghajlíthatók, a pénz kölcsönvehető és a vicces üzletek köttetnek. A táblán lévő különleges sugallatok, a kártyák, és a szabályok mind arra bátorítják a játékosokat, hogy szabadítsák fel a bennük rejtőző csalót ahhoz, hogy mindet megnyerjenek, mialatt vásárolnak, eladnak, álmodoznak, és tervezgetnek. Csalj a körben a kockával, lopj pénzt a banktól, vagy akár ne fizess bérleti díjat. Csalj és zsebeld be a jutalmat, de ha lebuksz, számolj a következményekkel! Itt nincs bank, csak szállodák és a bilincs színlelése talán örökre a játékhoz láncolja a játékosokat.

 

Raktáron
11 609 Ft (Nettó: 9 141 Ft)
A családi összetartozás játéka, amivel játszva épül az önbecsülés és az önbizalom!
Raktáron
9 900 Ft (Nettó: 7 795 Ft)
A pozitív gondolkodás társasjátéka, mely kikapcsol, fejleszt, összehoz! A POZITIVITY társasjáték a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat segíti. Hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, és az erősségekre irányítja a figyelmet.
Raktáron
12 899 Ft (Nettó: 10 157 Ft)

Ez a társasjáték a villámkérdések és villámválaszok játéka! Jól vág az eszed? Elég gyors vagy? Mert 10 másodperced van, hogy egy olyan betűvel kezdődő választ mondj, amit még senki nem nyomott le a nagy keréken! A Villámválasz társasjáték remek szórakozást nyújt az egész család számára.Raktáron
10 887 Ft (Nettó: 8 573 Ft)
Villámválasz társasjátékEz a társasjáték a villámkérdések és villámválaszok játéka! Jól vág az eszed? Elég gyors vagy? Mert 10 másodperced van, hogy egy olyan betűvel kezdődő választ mondj, amit még senki nem nyomott le a nagy keréken A Villámválasz társasjáték remek szórakozást nyújt az egész család számára. A Villámválasz társasjáték menete: A játéktáblát letesszük az asztal közepére, úgy, hogy mindenki elérje. A kezdő játékos húz egy lapot, és megadja a témakört az adott körhöz. A játék so...
Raktáron
7 990 Ft (Nettó: 6 291 Ft)

A közkedvelt és ismert Gazdálkodj okosan új pénzes változata. A játék célja, hogy a játékosok ügyesen - s főleg szerencsésen - gazdálkodva mielőbb lakáshoz jussanak és azt berendezzék. Ám a győzelemhez nem elég egy jól felszerelt lakás, hiszen egy kis megtakarítás is fontos lehet! A gyerekek játszva ismerhetik meg a pénz szerepét, a felnőttek pedig kiválóan elnosztalgiázhatnak ezzel a nagyszerű játékkal. A Gazdálkodj okosan a felnőtteknek nosztalgia, a gyerekeknek játékos tanulás!


Nincs raktáron
7 683 Ft (Nettó: 6 050 Ft)
Nincs raktáron
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 989 Ft - 25 550 Ft
Márka
Termék státusza