Iratkozz fel hírlevelünkre és 5% kedvezményre leszel jogosult! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Fürdőszobai tükrök

Nézd magad egyik gyönyörű tükrünkben

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…ki a legszebb a vidéken? Te is az az egyéniség vagy, aki amikor csak tudja, megpillantja magát a tükörben? Vagy csak akkor teszed ezt, mikor a fogad mosod? Bármim is legyen a tükör célja, a ház egyik elengedhetetlen darabja! A tükör nem csak az önimádásra szolgálhat. Javíthat a lakás térség-érzetén is. Itt, az aktuell-nél, széleskörű tükör választékra lelhetsz. Találhatsz ékszertartó tükröket, szekrény tükröket, álló tükröket vagy kisebb, sminkes tükröket.


34termék134

Kisebb és nagyobb díszítő tükrök

Manapság minden formájú és méretű tükröt lehet vásárolni. Egy nagyobb öltöző tükör egy teljesebb képet ad rólad. Sőt, egy nagyobb tükör egy „nagyobb szoba” effektust is kelt. Ha ezt okosan csinálod és a tükröket a megfelelő helyre helyezed, a lakás fényviszonyai is javulhatnak. Valóságosan életre kelhet minden szoba! Itt, az aktuell-nél, találsz a kisebb, figyelemvonzó tükröktől, nagyobb, hálóba vagy előszobába illő tükröket is. Sok féle, varázslatos, kisebb méretűekkel is rendelkezünk, melyeket éjjeliszekrényedre vagy dohányzóasztalodra is helyezhetsz.

Kivilágított tükrök

Egy jó világítás egy elengedhetetlen dolog, mikor tükrökről beszélhetünk. A fürdőszobai tükör van a legtöbbször használva, így az kell legyen a legjobban kivilágítva. Itt, a vidaXL-nél találhatsz sokféle megvilágított tükröt és LED-del ellátott ékszertartókat is…mi másra van még szükségünk?
Mikor az ékszertartó ajtaja kinyílik, a benne rejlő tartalom mindig jól látható, mivel LED-világítással ellátott. Mikor az ajtó csukva van, csak egy gyönyörű álló tükör, mely egy otthonias, fa keretbe van ültetve!