Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Vízforraló

14termék114

A teázásnak számtalan olyan tulajdonsága van, amely örömet okoz! A finom ízek, illatok,
a tea elkészítése közben hallható hangok: a teafőző sípolása, a felforralt víz zubogása...
Talán az egyik legszebb, amit teázás közben hallhatsz: a kavargatás, azaz a kanál és a
csésze összekoccanása. Közben pedig a kandalló tüzét nézve, el tudsz mélyülni gondolataidban.
A teázás nem szimplán egy ital elfogyasztása, hanem tested-lelked regenerálása.  
Ebben lehet segítségedre ez a különleges, 40°C-tól 100°C-ig digitálisan beprogramozható
hőfokszabályozóval,  és hőmegtartó funkcióval ellátott, elegáns megjelenésű Berlinger Haus vízforraló.

Raktáron
24 590 Ft (Nettó: 19 362 Ft)

A teázásnak számtalan olyan tulajdonsága van, amely örömet okoz! A finom ízek, illatok, a tea elkészítése közben hallható hangok: a teafőző sípolása, a felforralt víz zubogása... Talán az egyik legszebb, amit teázás közben hallhatsz: a kavargatás, azaz a kanál és a csésze összekoccanása. Közben pedig a kandalló tüzét nézve, el tudsz mélyülni gondolataidban. A teázás nem szimplán egy ital elfogyasztása, hanem tested-lelked regenerálása.   Ebben lehet segítségedre ez a különleges, 40°C-tól 100°C-ig digitálisan beprogramozható hőfokszabályozóval,   és hőmegtartó funkcióval ellátott, elegáns megjelenésű Berlinger Haus vízforraló.

Raktáron
22 589 Ft (Nettó: 17 787 Ft)

A teázásnak számtalan olyan tulajdonsága van, amely örömet okoz! A finom ízek, illatok, a tea elkészítése közben hallható hangok: a teafőző sípolása, a felforralt víz zubogása... Talán az egyik legszebb, amit teázás közben hallhatsz: a kavargatás, azaz a kanál és a csésze összekoccanása. Közben pedig a kandalló tüzét nézve, el tudsz mélyülni gondolataidban. A teázás nem szimplán egy ital elfogyasztása, hanem tested-lelked regenerálása.   Ebben lehet segítségedre ez a különleges, 40°C-tól 100°C-ig digitálisan beprogramozható hőfokszabályozóval,   és hőmegtartó funkcióval ellátott, elegáns megjelenésű Berlinger Haus vízforraló.   

Raktáron
23 291 Ft (Nettó: 18 339 Ft)

Ennek a stílusos, nagy teljesítményű Nedis® elektromos vízforralónak éppen annyira lenyűgöző a teljesítménye, mint a megjelenése: nagy méretű, 1,7 literes űrtartalmú készülék, amely gyorsan felforralja a vizet, és kialakításának köszönhetően minimálisra csökkenti a vízkőlerakódást. A rozsdamentes acél, a fa és a gumi keverékéből készült felület révén stílusos, tartós és könnyen tisztítható kiegészítővé válik a konyhában.

 

Raktáron
17 899 Ft (Nettó: 14 094 Ft)

A stílusos és nagy teljesítményű, 1,7 literes Nedis® elektromos vízforralónk épp olyan jól működik, mint ahogy kinéz. A 2200 W-os teljesítményének köszönhetően teája másodpercek alatt elkészül. A kék színű LED-lámpa jelzi, ha a vízforraló használatban van, az üvegfalon keresztül pedig jól látható, amikor a víz felforrt. A vezeték nélküli, teljesen körbeforgatható talp egyszerű felemelést biztosít. A rejtett fűtőszál miatt minimálisra csökken a vízkőképződés, a kivehető szűrő pedig rendkívüli módon megkönnyíti a vízforraló tisztítását, így forró italainak mindig nagyszerű íze lesz.

Raktáron
12 899 Ft (Nettó: 10 157 Ft)

Ennek a stílusos, nagy teljesítményű Nedis® elektromos vízforralónak éppen annyira lenyűgöző a teljesítménye, mint a megjelenése: nagy méretű, 1,8 literes űrtartalmú készülék, amely gyorsan felforralja a vizet, és kialakításának köszönhetően minimálisra csökkenti a vízkőlerakódást. A rozsdamentes acél, a fa és a gumi keverékéből készült felület révén stílusos, tartós és könnyen tisztítható kiegészítővé válik a konyhában. Kialakítása hat-nyolc csészéhez elegendő víz felforralását teszi lehetővé, így biztosan senkinek nem kell túl sokáig várnia a teájára vagy kávéjára. A kábel nélküli, 360°-ban forgatható alapnak köszönhetően könnyen felemelhető a készülék, az ergonomikus kialakítású vízforraló pedig teljes feltöltés esetén is kényelmes kiöntést biztosít. A rejtett, 2200 W-os fűtőelem és a kivehető szűrő biztosítja, hogy a víz minden alkalommal hamar elérje a forráspontját, ugyanakkor minimálisra csökken a vízkőlerakódás.

Raktáron
18 899 Ft (Nettó: 14 881 Ft)

Ennek a stílusos, nagy teljesítményű Nedis® elektromos vízforralónak éppen annyira lenyűgöző a teljesítménye, mint a megjelenése: nagy méretű, 1,8 literes űrtartalmú készülék, amely gyorsan felforralja a vizet, és kialakításának köszönhetően minimálisra csökkenti a vízkőlerakódást.

 

A rozsdamentes acél, a fa és a gumi keverékéből készült felület révén stílusos, tartós és könnyen tisztítható kiegészítővé válik a konyhában. Kialakítása hat-nyolc csészéhez elegendő víz felforralását teszi lehetővé, így biztosan senkinek nem kell túl sokáig várnia a teájára vagy kávéjára. A kábel nélküli, 360°-ban forgatható alapnak köszönhetően könnyen felemelhető a készülék, az ergonomikus kialakítású vízforraló pedig teljes feltöltés esetén is kényelmes kiöntést biztosít. A rejtett, 2200 W-os fűtőelem és a kivehető szűrő biztosítja, hogy a víz minden alkalommal hamar elérje a forráspontját, ugyanakkor minimálisra csökken a vízkőlerakódás.

Raktáron
18 899 Ft (Nettó: 14 881 Ft)
 • teljesítmény: 2000 W
 • 1,7 literes víztartály
 • üveg és rozsdamentes kivitel
 • teafőző és melegítő tető tartozék
 • elektronikus termosztát
 • beállítható vízhőfok 40 – 100 °C között
 • melegen tartó funkció
 • LED fénnyel
 • cseppenésmentes kiöntés
 • 360°-ban forgatható állvány
 • rejtett fűtőszál
 • könnyű tisztítás
 • túlmelegedés elleni védelem
 • csatlakozókábel hossza: 80 cm
 • méret: ∅16 cm x 24,5 cm
Raktáron
17 990 Ft (Nettó: 14 165 Ft)

Vízforralás pillanatok alatt?

Válaszd ezt a 1,7 liter űrtartalmú, Home Üveg vízforralót, mely egy szempillantás alatt képes felforralni a vizet!

LED megvilágításának köszönhetően felejthetetlen vizuális élményt nyújt minden egyes vízforralás!

Egyedülálló, tiszta formaalkotás, így tökéletesen illik minden konyhai berendezéshez.

Raktáron
7 590 Ft (Nettó: 5 976 Ft)

Ön is rajong a teázásért ? Esetleg szereti a napot egy pohár forró teával indítani ? Ez esetben ne legyen ez másképp a jövőben sem. A HG VF 04 típusú 1,7 literes vízforraló segítségével gyorsan, szinte pillanatok alatt felforralhatja a vizet és szinte már készen is van a teája.

A HG VF 04 kiváló választás a mindennapokban, mivel duplafalú, műanyag-rozsdamentes kivitele garantálja a sok-sok éves használatot. A komfortos használatot bizonyítja, hogy a készülék 360°-ban forgatható állvánnyal van ellátva, továbbá, hogy a víz kiöntése cseppenésmentesen megoldható. Előnye továbbá a könnyű tisztítás, illetve, hogy a víz gyors felforralását egy rejtett fűtőszál biztosítja.

Raktáron
9 350 Ft (Nettó: 7 362 Ft)

A ProfiCook PC-HWS 1145 melegvíz-adagoló ideális babatápszer, tea, instant levesek vagy kávé gyors és egyszerű elkészítéséhez!

Ez a melegvíz-adagoló 4 literes tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiadagolt víz mennyiségének beállítását. Mindössze 3 másodperc alatt képes egy csésze vizet 100 °C-ra felmelegíteni. A hagyományos vízforralókhoz képest a ProfiCook melegvíz-adagoló több energiát és időt takarít meg, mivel 50%-kal gyorsabban működik. Az érintőszenzorral vezérelhető és kéken világító LED-es kijelzőnek és a vízszintjelzőnek köszönhetően az adagoló egyszerűen használható. A veszélyek elkerülése érdekében a vízmelegítő gyerekzárfunkcióval és tapadókorongos lábakkal rendelkezik, hogy stabilan álljon az asztalon.

Raktáron
47 890 Ft (Nettó: 37 709 Ft)

Típus:Infúziós szűrő nélkül
Használat:Kávénak Tea
Kapacitás:2.5 l
Anyag:Rozsdamentes acél
Fogantyú anyaga:Műanyag
Funkciók:Forralás
Csomag tartalma:1 x Teáskanna
Szín:Ezüst
Hosszúság:19 cm
Szélesség:19 cm
Magasság:16 cm
Átmérő:19 cm

Tisztítás: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

Raktáron
5 890 Ft (Nettó: 4 638 Ft)

Türelmetlen vagy, míg felforr a víz a tűzhelyen? Válaszd inkább ezt a könnyű, 1 liter űrtartalmú Esperanza Spring – Elektromos vízforralót, mely másodpercek alatt képes felforralni a vizet. Kapacitás: 1 l Automatikus kikapcsolás forrázás után. Modern és elegáns kialakítás.

Nincs raktáron
5 591 Ft (Nettó: 4 402 Ft)
Nincs raktáron

Vízforralás pillanatok alatt? Válaszd ezt a 1,7 liter űrtartalmú, Világító elektromos vízforralót, mely egy szempillantás alatt képes felforralni a vizet! LED megvilágításának köszönhetően felejthetetlen vizuális élményt nyújt minden egyes vízforralás! Egyedülálló, tiszta formaalkotás, így tökéletesen illik minden konyhai berendezéshez.

Nincs raktáron
10 499 Ft (Nettó: 8 267 Ft)
Nincs raktáron
Szűrés
Ár
 (Ft)
5 590 Ft - 47 890 Ft
Márka
Termék státusza