Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

WIFI router

37termék137

Tulajdonságok:

 • Memória: 128 MB Flash, 512 MB RAM
 • Sim foglalat: 1 x Nano SIM


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Raktáron
95 390 Ft (Nettó: 75 110 Ft)

All-In-One” intelligens hangvezérléses router – AC2200 háromsávos mesh Wi-Fi router és Bluetooth hangszóró AiMesh-támogatással és beépített Amazon Alexával, a Trend Micro rendszerére épülő AiProtection Pro hálózati biztonsági szolgáltatással, két 8 wattos sztereo hangszóróval

Teljes otthonos Wi-Fi-elérési tartomány — Háromsávos, az ASUS AiMesh készülékekkel kompatibilis mesh hálózat gondoskodik róla, hogy a lakás minden zugában erős legyen a kapcsolat

Beépített Amazon Alexa — Az Alexával hangvezérléssel zenét és híreket hallgathatsz, vezérelheted az okosotthonos eszközeidet és rengeteg egyéb szolgáltatást is használhatsz.

Bársonyos és erős hang — Exkluzív audiotechnológiánk miatt mélyebb basszusokkal és szélesebb frekvenciatartománnyal élvezheted a zenét, sztereóban.

Teljes hálózati biztonság az egész családnak — A készülék teljes élettartamára ingyenesen jár hozzá a Trend Micro rendszerére épülő AiProtection Pro, amely minden csatlakozó eszközt - így az IoT-eszközöket is védi.

Te irányítasz — Az ASUS Lyra alkalmazással PC nélkül állíthatod be, és kezelheted a hálózatodat, értesítéseket kaphatsz bármilyen problémáról, és megkeresheted azok okát.

Raktáron
82 191 Ft (Nettó: 64 717 Ft)

Tulajdonságok:

 • Processzor: 2.0 GHz quad-core processor
 • Memória: 256 MB Flash, 1 GB RAM
 • Antenna: Külső antenna x 4

 


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Raktáron
142 900 Ft (Nettó: 112 520 Ft)

Asus Rog Strix GS-AX3000 dual-band WiFi 6 gaming router

 

 

Az első ROG Strix router:

Győzelemre építve

 

Szerezd meg a versenyelőnyt a ROG Strix GS-AX3000-al, a WiFi 6 játékrouterrel, amely minden idők leggyorsabb és legsimább WiFi játékkapcsolatát biztosítja. Az akár 3000 Mbps sebességű, ultragyors WiFi sebességével készen áll a legintenzívebb meccsekre is, és a teljesen testreszabható ASUS Aura RGB világítási effektusoknak köszönhetően remekül is néz ki. Ha komolyan veszed a játékot, szükséged van a GS-AX3000-ra!

Raktáron
84 650 Ft (Nettó: 66 654 Ft)

Asus RT-N12E AP Wireless- Router N300 termék leírása

  • Hálózati szabvány

   IEEE 802.11b, IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, IEEE 802.11d, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.11i, IEEE802.11e, IPv4

  • Termékszegmens

   Teljeskörű N300 hálózatkezelés (300Mbps)

  • Adatátviteli sebesség

   802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps
   802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
   802.11n : max. 300Mbps

Raktáron
8 790 Ft (Nettó: 6 921 Ft)

 

Az AiCloud egy egységes alkalmazást biztosít az iOS és Android készülékekhez, amellyel az RT-AC66U egy személyes felhőkiszolgálóvá alakítható, kényelmes csatlakozást nyújtva a windowsos PC-k, Macek, linuxos gépek és mindenféle USB-tároló felé. Minden egyes fiók közvetlenül szinkronizálhat a többi AiCloud-klienssel és a nyilvános felhőszolgáltatásokkal. Minden tartalom, fájl és adat elérhető, szinkronizálható, megosztható és kezelhető szinte mindenféle készülékről – okostelefonokról és asztali gépekről egyaránt –, mindig és mindenütt, ha online kapcsolattal rendelkezik.

Legyen akár technikakedvelő szakember, akár vadonatúj felhasználó, az RT-AC66U kivételesen egyszerűen kezelhető CD-t nem igénylő gyors telepítési és beállítási (Quick Installation Setup, QIS) megoldásával, amellyel lényegében a dobozból kivéve azonnal használható az eszköz és csatlakoztathatók hozzá a PC-k, okostelefonok, táblagépek és egyéb, vezeték nélküli kapcsolatot használó készülékek. A felület letisztult eszközeivel minden eddiginél hatékonyabb a felügyelet: figyelhető a jelerősség, megadhatók szülői korlátozások és még sok más hasznos funkció áll rendelkezésre a robusztus, mégis természetes módon kezelhető felületen.

 
Kategóriájában élenjáró sebesség és hatótávolság

A legmodernebb hálózati technológiákat alkalmazó RT-AC66U kivételesen gyors vezetékes és vezeték nélküli csatlakozást biztosít. Az ASUS útválasztóinak zászlóshajóját a lehető legkiválóbb alkatrészekből készítette, a legjobb minőséget kínálva Önnek a stabil kapcsolatok és a kényelmes bővíthetőség érdekében. Az útválasztó nagyteljesítményű, levehető Wi-Fi antennákat használ, amelyekkel tovább növelhető a vezeték nélküli hatótávolság.

 
A világ leggyorsabb Wi-Fi-je: 802.11ac

Az 5. generációs Wi-Fi (5G Wi-Fi) technológiára épülő új 802.11ac Broadcom lapkakészlet az RT-AC66U-t szupergyors, gigabites vezeték nélküli átvitelre teszi képessé. A jelenlegi 802.11n-hez képest az RT-AC66U akár 1,3 Gbps sebességgel képes forgalmazni 5 gigahertzen, ami háromszor gyorsabb, mint a 802.11n! A kibővített sávszélesség extra kapacitást biztosít, hogy Ön még jobban élvezhesse a Wi-Fi nyújtotta előnyöket otthon. Most, hogy már minden noteszgép, asztali gép, táblagép és okostelefon Wi-Fi-függővé vált, érdemes frissíteni az új generációra, hogy kibővíthesse a kapcsolódási lehetőségeket – nemcsak most, hanem a jövőben is.

 
Az összes adat egyetlen helyen – ASUS AiCloud

Az ASUS AiCloud egy intelligens és könnyen kezelhető mobil alkalmazás, amely az ASUS-felhő élményét iOS és Android készülékekre is elhozza. Az összes fájl elérése, lejátszása, szinkronizálása és megosztása akár az úton is, saját és nyilvános felhő alapú tárolási szolgáltatásokból egyaránt.

 
Optimalizált, megbízható vezeték nélküli lefedettség az AiRadar technológiával

Az ASUS AiRadar intelligens módon erősíti a vezeték nélküli eszközök kapcsolatait. A nagyteljesítményű erősítési és irányítási technológia optimalizált jeleket bocsát ki bármely irányba a jobb lefedettség és az adatátvitel javítása érdekében.

 
Kétsávos csatlakozás a késleltetés nélküli szórakozáshoz

A 2,4 és 5 GHz-es tartomány egyidejű használatával, max. 450 Mbps ill. 1.3 Gbps sávszélesség biztosításával az RT-AC66U összesen akár 1,75 Gbps átviteli kapacitást képes nyújtani, tökéletes stabilitás mellett. Az alapvető internetes feladatok, mint például a böngészés vagy fájlletöltés végezhető a 2,4 GHz-es tartományban, ugyanakkor ezzel egy időben több készülék is képes lejátszani HD felbontású anyagokat, mehet a játék, vagy működhet más, sávszélesség-igényes alkalmazás gond nélkül a tisztább, 5 GHz-es sávban.

 
Egyszerű, háromlépéses beállítás a táblagépen, okostelefonon vagy PC-n keresztül

Az RT-AC66U beállítása pofonegyszerű. Egyszerűen csak be kell kapcsolni és csatlakoztatni kell az útválasztót, majd megnyitni egy böngészőt egy Wi-Fi-s készüléken, mondjuk egy notesz vagy tábla PC-n. Azonnal meg fog jelenni a beállítási képernyő, ahová csak be kell írni az internetszolgáltatótól kapott azonosítót és jelszót, és kész is! Ennél egyszerűbben már tényleg nem lehet beállítani a hálózatot.

 
Online 30 másodperc alatt

Az intelligens, automatikus felismerést kínáló megoldással az RT-AC66U első bekapcsolásától 30 másodpercen belül befejezhető a beállítás! Szemben más útválasztók hosszas telepítésével és egyéb kényelmetlenségeivel, az ASUS új fejlesztése az egyszerű kezelhetőség igazi csodáját kínálja, és minden eddiginál gyorsabban elérhetővé teszi a legextrémebb hálózati sebességeket.

 
Sokoldalú funkciók és extra egyszerű felügyelet

Az ASUSWRT Dashboard felhasználói felületén egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. Az új, műszerfalszerű felület segítségével az összes kliens és az összes beállítás egyetlen grafikus felületen felügyelhető, és a frissítések is csak egyetlen kattintást igényelnek.

 
A hálózat optimalizálása

Sokat játszik, vagy inkább filmeket néz online? Akármire is tervezi használni, az RT-AC66U szolgáltatásosztályozási (QoS-) funkciójával megadható, hogy mekkora sávszélesség jusson az egyes feladatoknak. A forgalomfigyelővel pedig egy világosan áttekinthető, grafikus felületen figyelhető a web használatának alakulása.

 
Két többfunkciós, beépített USB-csatlakozó

Két beépített USB-csatlakozójával, valamint a kísérő funkciókkal – készülékek csatlakoztatása, FTP, Samba és UPnP AV kiszolgálók, valamint DLNA-támogatás – az RT-AC66U látványosan megkönnyíti a fájlok és eszközök megosztását és a hálózati funkciók használatát. Letölthet fájlokat az útválasztóhoz csatlakoztatott USB-s tárolóra akár egész nap HTTP, FTP és P2P protokollokon keresztül, anélkül, hogy PC-re lenne szükség. A két USB 3.0 csatlakozó használatával pedig a készülék hálózati nyomtató- és fájlkiszolgáló-kapcsolatokat is képes kiszolgálni, így több feladat is elvégezhető egyszerre.

 
Elkülönített, biztonságos Wi-Fi hálózat vendég hozzáféréssel

Az RT-AC66U max. három vezeték nélküli hálózatot képes kiszolgálni a 2,4 GHz-es tartományban, és három másikat az 5 GHz-esen, így beállíthatók használati időszakok, illetve kifinomult eszközökkel, például szülői felügyeleti funkciókkal korlátozható a hozzáférés.

 
VPN-kiszolgáló, ha kell

Egyszerűen beállítható egy VPN kiszolgáló a weben böngészéshez és a bizalmas adatok eléréséhez – helytől függetlenül. Az MPPE titkosítás garantálja, hogy az adatok mindig biztonságban legyenek.

 
Rugalmas telepítés, sokoldalú kialakítás

A falra is szerelhető RT-AC66U gyakorlatilag az otthon vagy az iroda bármely pontján elhelyezhető.

 

 

 

Raktáron
45 090 Ft (Nettó: 35 504 Ft)
 • Termék típusa: Router
 • Standard Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac
 • LAN Portok: 4
 • WAN portok: 1
 • Ethernet átviteli sebesség (Mbps): 10/100
 • Biztonság: 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-Personal, WPA-Personal, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS support
 • Antenna: 4 x külső
 • Frekvencia (GHz): 2.4 - 5
 • Wi-Fi átviteli sebesség (Mbps): 600 + 1733
 • USB port: Igen
 • Tápellátás: Hálózat
 • Technológia: SmartQoS , MU-MIMO , AiDisk fájl szerver , IPTV támogatás , Roaming Assist
 • Méretek (mm): 220 x 87 x 158
 • Súly (Kg): 533 g
Raktáron
43 890 Ft (Nettó: 34 559 Ft)
Tulajdonságok:
Alap szín: Fekete
Antenna: 1 belső, 3 külső
Gigabit LAN csatlakozó: 4
Gigabit WAN csatlakozó: 1
Magasság (mm): 154
Mélység (mm): 87
Nettó súly (g): 700
Szélesség (mm): 220
Titkosítási szabvány: 128 bites WEP, 64 bites WEP, WPA-Enterprise, WPA-PSK, WPA2-Enterprise, WPA2-PSK, WPS
WiFi szabvány: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Raktáron
43 890 Ft (Nettó: 34 559 Ft)

Asus RT-AC86U vezeték nélküli útválasztó, AC2900, AiProtection, kétsávos, Gigabit, 3G / 4G támogatás, USB 3.0

Az ASUS RT-AC86U az egyik leggyorsabb Wi-Fi útválasztó, amely akár 750 + 2167 Mbps-os kétsávos átviteli sebességet is elér. A 2167 Mbps sebesség a 802.11ac technológián az 5 GHz-es sávban a gigabites kapcsolatokhoz hasonló átviteli sebességet kínál.

 

A játékok prioritása

A Game Boost elemzi a hálózati forgalmat, és rangsorolja a játékcsomagokat, így a legjobb teljesítmény érdekében egy második gyorsítási szintet biztosít nekik. A Game Boost egy gombnyomással azonnal aktiválható a Gaming Center vezérlőpultján, és számos népszerű játékkonzolt támogat, mint például a PS3, PS4, PS4 Pro, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS és Xbox One.

Raktáron
54 190 Ft (Nettó: 42 669 Ft)

A(z) Asus RT-AX68U Wi-Fi router legfőbb jellemzői

 • A stílusos kivitelezését a(z) fekete szín is alátámasztja, amely minden háztartásba illik
 • A következő szabványokkal kompatibilis: 802,11a (5GHz), 802,11b (2,4GHz), 802,11g (2,4GHz), 802,11n, 802,11ac és 802,11ax
 • A vezeték nélküli kapcsolat átviteli sebessége: 2663 Mb/s
 • Fejlett titkosítás a biztonság érdekében
 • Gyors és egyszerű beállítás
 • A felszereltségben USB 2.0 port is található
 • A szülői felügyelet funkció lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a gyermeked internetes tevékenységeit
 • Külső antenna száma: 3
Raktáron
71 791 Ft (Nettó: 56 528 Ft)
 • Ajánlott felhasználás: nagyméretű otthonok
 • Antennák száma: 3 db külső antenna, 1 db belső PCB antenna
 • Processzor: négymagos 1,8 GHz
 • Memória: 256 MB Flash, 1 GB RAM
 • Biztonság: WPA3-Personal, WPA2-Personal, WPA-Personal, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS
 • Egyéb csatlakozók: 1 db 2.5G BaseT WAN/LAN
 • Mérete: 242 x 100 x 325 mm (antennával), 242 x 100 x 164 mm (antenna nélkül)
 • Tömege: 814,5 g
Raktáron
139 900 Ft (Nettó: 110 158 Ft)

Egész otthonára kiterjedő lefedettség

A ZenWiFi AC Mini rendszer egy ASUS AC1500 routerből és kiterjesztő csomópontokból áll, egyedülálló technológiákkal, amelyek szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatot biztosítanak Önnek - otthonában vagy azon kívül!

 

Rugalmas hálózat elnevezés

A ZenWiFi egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy kiválassza a WiFi hálózatok elnevezését: mindenhez egyetlen név, vagy az egyes frekvenciasávokhoz külön név. Öné a választás!

 

Raktáron
52 090 Ft (Nettó: 41 016 Ft)

ZenWifi 

Wi-Fi lefedettség mindenhol. Mindig biztonságban.

 

Egész otthonára kiterjedő lefedettség

A ZenWiFi AC Mini rendszer egy ASUS AC1500 routerből és kiterjesztő csomópontokból áll, egyedülálló technológiákkal, amelyek szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatot biztosítanak Önnek - otthonában vagy azon kívül!

Raktáron
41 540 Ft (Nettó: 32 709 Ft)

ZenWiFi

WiFi lefedettség mindenütt. Mindig biztonságosan.

Rugalmas hálózati névválasztás

A ZenWiFi AC különlegessége, hogy te választhatsz, hogyan szeretnéd elnevezni a WiFi hálózatokat: minden frekvenciasávnak azonos nevet adsz, vagy legyen más a nevük. Tiéd a választás!

Raktáron
71 791 Ft (Nettó: 56 528 Ft)

Asus ZenWiFi AX Hybrid (XP4) Mesh WiFi rendszer (1 db)

Teljes otthoni lefedettség

A ZenWiFi AX Hybrid rendszer egy ASUS AX1800 WiFi routert tartalmaz beépített 1300 Mb/s HomePlug AV2 elektromos hálózattal. Egyedülálló technológiákkal rendelkezik, szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi-t biztosítanak otthonában vagy kívül!

Ideális vastag falak leküzdésére

A ZenWiFi AX Hybrid ötvözi a WiFi a powerline technológiákat, ideális megoldást kínálva olyan otthonok számára, ahol vastag vagy fém erősítésű falak vannak. A HomePlug AV2 MIMO szabvány majdnem 2X gyorsabb, mint az előző szabvány.

Az Instant Guard biztonságossá teszi a nyilvános WiFi-t

Az ASUS Instant Guard a ZenWiFi AX Hybrid erejét használja fel, hogy sziklaszilárd VPN-biztonságot adjon az Ön által használt nyilvános WiFi-kapcsolatokhoz. Segít megvédeni személyes adatait, például hitelkártyaadatokat, üzleti adatokat, e-maileket és még sok mást.

Rugalmas hálózati elnevezés

A ZenWiFi egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy kiválassza, hogyan nevezze el a WiFi hálózatait: egyetlen név mindenhez, vagy külön nevek minden frekvenciasávhoz.

Okosan néz ki Okos otthonokhoz

Az ASUS ZenWiFi AX Hybrid tökéletesen működik az intelligens otthoni szolgáltatásokkal, beleértve az Alexa készségeket is.

Raktáron
74 980 Ft (Nettó: 59 039 Ft)

Asus ZenWiFi AX Hybrid (XP4) Mesh WiFi rendszer (2 db)

Teljes otthoni lefedettség

A ZenWiFi AX Hybrid rendszer egy pár ASUS AX1800 WiFi routert tartalmaz beépített 1300 Mb/s HomePlug AV2 elektromos hálózattal. Egyedülálló technológiákkal rendelkezik, szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi-t biztosítanak otthonában vagy kívül!


Ideális vastag falak leküzdésére

A ZenWiFi AX Hybrid ötvözi a WiFi a powerline technológiákat, ideális megoldást kínálva olyan otthonok számára, ahol vastag vagy fém erősítésű falak vannak. A HomePlug AV2 MIMO szabvány majdnem 2X gyorsabb, mint az előző szabvány.


Az Instant Guard biztonságossá teszi a nyilvános WiFi-t

Az ASUS Instant Guard a ZenWiFi AX Hybrid erejét használja fel, hogy sziklaszilárd VPN-biztonságot adjon az Ön által használt nyilvános WiFi-kapcsolatokhoz. Segít megvédeni személyes adatait, például hitelkártyaadatokat, üzleti adatokat, e-maileket és még sok mást.


Rugalmas hálózati elnevezés

A ZenWiFi egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy kiválassza, hogyan nevezze el a WiFi hálózatait: egyetlen név mindenhez, vagy külön nevek minden frekvenciasávhoz.


Okosan néz ki Okos otthonokhoz

Az ASUS ZenWiFi AX Hybrid tökéletesen működik az intelligens otthoni szolgáltatásokkal, beleértve az Alexa készségeket is.

Raktáron
126 900 Ft (Nettó: 99 921 Ft)

Az ASUS ZenWiFi XD4 Wi-Fi rendszer könnyedén bővíthető egységekkel

Az ASUS ZenWiFi XD4 ideális nagy sávszélességű Wi-Fi hálózat létrehozásához. Támogatja az úgynevezett MESH rendszert, ahol több egység több száz négyzetméteres lefedettséget biztosít egy nagyobb házban vagy lakásban. Emellett a rendszer olyan egyedülálló technológiákat alkalmaz, amelyek rendkívül gyors, megbízható és biztonságos Wi-Fi kapcsolatot nyújtanak minden eszköz számára.

Raktáron
48 290 Ft (Nettó: 38 024 Ft)

Hálózati szabványok

 • IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IPv4, IPv6

Adatsebesség

 • 802.11a: 6,9,12,18,24,36,48,54 Mbps
 • 802.11b: 1, 2, 5,5, 11 Mbps
 • 802.11g: 6,9,12,18,24,36,48,54 Mbps
 • 802.11 n: akár 300 Mbps
 • 802.11ac: akár 867 Mbps
 • 802.11ax (2.4GHz): akár 574 Mbps
 • 802.11ax (5GHz): akár 1201 Mbps
Raktáron
48 290 Ft (Nettó: 38 024 Ft)

Asus ZenWiFi XD4

Wi-fi lefedettség mindenhol. Mindig biztonságosan.

 

Egész otthonára kiterjedő lefedettség

A ZenWiFi AX Mini rendszer egy ASUS AX1800 WiFi 6 útválasztóból és kiterjesztő csomópontokból áll, egyedülálló technológiákkal, amelyek szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatot biztosítanak Önnek - otthonában vagy azon kívül!

 

 

WiFi 6

Valódi 8K streamelés

A ZenWiFi AX Mini a legjobb sebességbe hozza a WiFi-t! Az akár 1800 Mbps sávszélesség akár 1.4-szer gyorsabb, mint a WiFi 5 routerek esetén.

Raktáron
82 191 Ft (Nettó: 64 717 Ft)

Asus ZenWiFi AX Mini XD4 AX1800 Gigabit Router Dupla termék leírása

ASUS ZenWiFi

WiFi lefedettség mindenütt. Mindig biztonságban.

Teljes otthonos lefedettség 

A ZenWiFi AX Mini rendszer egy ASUS AX1800 WiFi 6 routerből és egy hatótáv-bővítő csomópontból áll, amelyek különleges technológiákkal gondoskodnak a szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatokról – a lakáson belül és kívül is.

Rugalmas hálózati névválasztás

A ZenWiFi különlegessége, hogy te választhatsz, hogyan szeretnéd elnevezni a WiFi hálózatokat: minden frekvenciasávnak azonos nevet adsz, vagy legyen más a nevük. Tiéd a választás!

Raktáron
87 191 Ft (Nettó: 68 654 Ft)

Asus ZenWiFi XD4

Wi-fi lefedettség mindenhol. Mindig biztonságosan.

 

Egész otthonára kiterjedő lefedettség

A ZenWiFi AX Mini rendszer egy ASUS AX1800 WiFi 6 útválasztóból és kiterjesztő csomópontokból áll, egyedülálló technológiákkal, amelyek szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatot biztosítanak Önnek - otthonában vagy azon kívül!

Raktáron
131 900 Ft (Nettó: 103 858 Ft)

ASUS ZenWiFi

WiFi lefedettség mindenütt. Mindig biztonságban.

Teljes otthonos lefedettség 

A ZenWiFi AX Mini rendszer egy ASUS AX1800 WiFi 6 routerből és két hatótáv-bővítő csomópontból áll, amelyek különleges technológiákkal gondoskodnak a szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatokról – a lakáson belül és kívül is.

Rugalmas hálózati névválasztás

A ZenWiFi különlegessége, hogy te választhatsz, hogyan szeretnéd elnevezni a WiFi hálózatokat: minden frekvenciasávnak azonos nevet adsz, vagy legyen más a nevük. Tiéd a választás!

Raktáron
131 900 Ft (Nettó: 103 858 Ft)

ASUS ZenWiFi XD6 (1-pk)

Szeretnéd eljuttatni a Wi-Fi jelet a ház minden sarkába? Ezzel a(z) ASUS WiFi rendszerrel még a távolabbi helyeket is lefedheted Wi-Fi szignállal. Ez a modell a Dual-band eszközök osztályába tartozik, azaz két sávban dolgozik és nagy adatátviteli kapacitással büszkélkedhet. A(z) ASUS márkájú WiFi rendszer a(z) 2,4 GHz és 5 GHz -es sávban funkcionál. Ennek a készüléknek a kábel nélküli adatátviteli sebessége 4804 Mb/s és a vezetékesé pedig 1 Gbit/s. Az adatok biztonsága miatt sem kell aggódnod, ugyanis a WPS, WPA, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise és WPA3 titkosítás mindenről gondoskodik. Ehhez a rendszerhez összesen 3 Ethernet kábelt csatlakoztathatsz. Ez a rendszer együttműködik a WiFi 6 standarddal.

Raktáron
98 900 Ft (Nettó: 77 874 Ft)

ASUS ZenWiFi XD6 (2-pk)

Szeretnéd kiterjeszteni a Wi-Fi hálózatodat? A(z) ASUS Wi-Fi rendszerrel még a távoli helyeket is lefedheted Wi-Fi jellel. Ez a modellváltozat a Dual-band készülékek kategóriájába tartozik, azaz két sávban dolgozik és nagy átviteli kapacitással büszkélkedhet. A(z) ASUS által készített WiFi rendszer a(z) 2,4 GHz és 5 GHz -es sávban funkcionál. Ennek az eszköznek a vezeték nélküli átviteli gyorsasága 4804 Mb/s, a LAN kábelen keresztülié pedig 1 Gbit/s. Az információk biztonsága miatt sem kell aggodalmaskodnod, mert a WPS, WPA, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise és WPA3 titkosítás megóvja ezeket. Ehhez a Wi-Fi rendszerhez összességében 3 db Ethernet kábelt csatlakoztathatsz. Ez a WiFi rendszer képes együttműködni a WiFi 6 szabvánnyal.

Raktáron
150 900 Ft (Nettó: 118 819 Ft)

Teljes lefedettség nagy sebességű háromsávos házban. Stabil WiFi.
A ZenWiFi AX rendszer egy pár ASUS WiFi 6 AC6600 routerből áll, amelyek egyedülálló technológiát kínálnak, amelyek szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi-kapcsolatot biztosítanak otthonában vagy kívül!

Rugalmas hálózatnév
A ZenWiFi AC egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy kiválassza, hogyan hívja WiFi hálózatait: egyetlen név mindenhez, vagy külön név minden sávhoz. A választás a tiéd!

Raktáron
170 900 Ft (Nettó: 134 567 Ft)

Asus Router ZenWifi AX

WiFi lefedettség mindenütt. Mindig biztonságosan.

 

Teljes otthonos lefedettség

Nagy sebességű, három sávos kapcsolat. Stabil WiFi.

 

WiFi 6

Valós 8K-s streaming

A ZenWiFi AX a legmagasabb sebességre pörgeti a WiFi-det! Összesen akár 6600 Mbps sebességével 2,2-szer* olyan gyors, mint a háromsávos AC3000 (WiFi 5) routerek**.

Szabályozási okokból a 160 MHz-es sávszélesség bizonyos régiókban/országokban elérhetetlen lehet az 5 GHz-es sávban.
Kompatibilis WiFi 6-os eszköz szükséges hozzá.
Ennél az eredménynél a 4x4-es, 5 GHz-es, 160 MHz-es és 1024QAM modulációval megvalósított 11ax kapcsolat sávszélességét hasonlítottuk össze a 4x4-es, 5 GHz-es, 80 MHz-es és 256QAM modulációval szolgáltatott 11ac kapcsolat sávszélességével.

Raktáron
105 900 Ft (Nettó: 83 386 Ft)

Asus Router ZenWifi AX

WiFi lefedettség mindenütt. Mindig biztonságosan.

 

Teljes otthonos lefedettség

Nagy sebességű, három sávos kapcsolat. Stabil WiFi.

 

WiFi 6

Valós 8K-s streaming

A ZenWiFi AX a legmagasabb sebességre pörgeti a WiFi-det! Összesen akár 6600 Mbps sebességével 2,2-szer* olyan gyors, mint a háromsávos AC3000 (WiFi 5) routerek**.

Szabályozási okokból a 160 MHz-es sávszélesség bizonyos régiókban/országokban elérhetetlen lehet az 5 GHz-es sávban.
Kompatibilis WiFi 6-os eszköz szükséges hozzá.
Ennél az eredménynél a 4x4-es, 5 GHz-es, 160 MHz-es és 1024QAM modulációval megvalósított 11ax kapcsolat sávszélességét hasonlítottuk össze a 4x4-es, 5 GHz-es, 80 MHz-es és 256QAM modulációval szolgáltatott 11ac kapcsolat sávszélességével.

Raktáron
105 900 Ft (Nettó: 83 386 Ft)

ASUS TUF-AX5400 Dual-Band Gaming Router WiFi 6 támogatással

Élvezd a valaha volt leggyorsabb és legzökkenőmentesebb gaming WiFi kapcsolatot az ASUS TUF-AX5400 kétsávos routerrel, amely ultramagas, akár 5400 Mbps WiFi sebességet biztosít, és fejlett technológiával van felszerelve, beleértve a Mobile Gaming Mode-ot is, amely rendkívül alacsony késleltetésű mobil játékélményt nyújt. Az ASUS TUF-AX5400 router gyorsabb vezeték nélküli sebességet biztosít a fejlett OFDMA, BSS coloring a MU-MIMO technológiákkal. Ugyanakkor növeli a hálózat hatékonyságát, így minden eszköz méltányosan részesül a WiFi sávszélességből.

Gyors kapcsolat kábelen keresztül is

Az ASUS TUF-AX5400 dedikált gaming portja automatikusan prioritást ad a csatlakoztatott vezetékes eszközöknek. Nincs szükség bonyolult konfigurációra, csak csatlakoztasd a gamer PC-t vagy konzolt egy dedikált LAN-porthoz, hogy gyors és stabil kapcsolatot kapj, amely mindig a sor elejére kerül. Lehetőség van az úgynevezett WAN-aggregáció használatára is, ahol gyakorlatilag két portot egyesíthetünk, és akár 2 Gb/s összsebességet érhetünk el.

Raktáron
61 391 Ft (Nettó: 48 339 Ft)

Huawei AX3 WiFi 802.11ax standard támogatással

Stabil és gyors WiFi kapcsolatot otthonodban vagy kisvállalkozásod számára? Ebben az esetben használd a nagy teljesítményű Huawei AX3 WiFi WiFi routert, amely támogatja a legújabb 802.11ax átviteli szabványt, tehát ideális megoldás például 4K videók streamingjéhez vagy online játékok lejátszásához is.

Raktáron
22 490 Ft (Nettó: 17 709 Ft)

Huawei AX3 Pro WiFi 802.11ax támogatással

Stabil és gyors WiFi kapcsolatot szeretnél biztosítani otthonodban vagy kisvállalkozásod számára? Ebben az esetben a nagy teljesítményű Huawei AX3 Pro WiFi WiFi router ideális lesz számodra, amely a legújabb 802.11ax átviteli szabványt támogatja, tehát ideális megoldás például 4K videók streamingjéhez vagy online játékok lejátszásához.

Raktáron
28 190 Ft (Nettó: 22 197 Ft)

300 Mbps Wireless N router, Atheros, 2T2R, 2,4 GHz, 802.11n/g/b, beépített 4 portos kapcsoló, 2 levehető antenna

 

- 300M sebességű wireless Router kiterjesztett hatótávolsággal.
- Alkalmas két vagy több számítógép összekapcsolására és rádiós hálózaton keresztül internet illetve számítógép hálózatra történő csatlakozásra.
- Hotspot hálózatokra történő csatlakozásra.
- Két antennás wireless kártya MIMO funkcióval

Raktáron
9 990 Ft (Nettó: 7 866 Ft)

Xiaomi Mi Router 4C Wireless router 

 

 

Mi Router 4C

 

4 mozgatható antennaa gyorsabb és okosabb élmény érdekében

Külső antennák a jobb jelerősség érdekében 64 MB memória a stabil működéshez Intelligens kezelés alkalmazáson keresztül

 

Raktáron
5 990 Ft (Nettó: 4 717 Ft)

Három különálló sáv - Játék megszakítás nélkül

A hagyományos kétsávos routerekhez képest ez a háromsávos router egy további, az e-sportoknak szánt sávot kínál, így a játékosok más eszközök zavarása nélkül élvezhetik az ultra-nagy sebességű sávszélességet.

5GHz-es játék sáv

A 4804Mbps ultra-nagysebességű gaming sáv szupergyors hálózati sebességet, rendkívül alacsony késleltetést és stabil harci teljesítményt biztosít.

5GHz-es szórakoztató sáv

Az exkluzív nagysebességű sáv lehetővé teszi a különböző típusú tartalmak, például TV-műsorok, livestreamek és videók élvezését késleltetés és túlzott pufferelés nélkül.

2,4 GHz-es Smart Home sáv

A jobb fali áthatolási hatásnak köszönhetően még az erkélyen lévő okoslámpa is biztonságosan csatlakoztatható és az Ön parancsára be- és kikapcsolható.

 

Raktáron
105 900 Ft (Nettó: 83 386 Ft)

Asus Rog Strix GS-AX3000 dual-band WiFi 6 gaming router

 

 

Az első ROG Strix router:

Győzelemre építve

 

Szerezd meg a versenyelőnyt a ROG Strix GS-AX3000-al, a WiFi 6 játékrouterrel, amely minden idők leggyorsabb és legsimább WiFi játékkapcsolatát biztosítja. Az akár 3000 Mbps sebességű, ultragyors WiFi sebességével készen áll a legintenzívebb meccsekre is, és a teljesen testreszabható ASUS Aura RGB világítási effektusoknak köszönhetően remekül is néz ki. Ha komolyan veszed a játékot, szükséged van a GS-AX3000-ra!

Nincs raktáron
79 990 Ft (Nettó: 62 984 Ft)
Nincs raktáron

 ASUS GS-AX5400

 

 

Az első ROG Strix router:

Győzelemre építve

 

Szerezd meg a versenyelőnyt a ROG Strix GS-AX5400-al, a WiFi 6 játékrouterrel, amely minden idők leggyorsabb és legsimább WiFi játékkapcsolatát biztosítja. Az akár 5400 Mbps sebességű, ultragyors WiFi sebességével készen áll a legintenzívebb meccsekre is, és a teljesen testreszabható ASUS Aura RGB világítási effektusoknak köszönhetően remekül is néz ki. Ha komolyan veszed a játékot, szükséged van a GS-AX5400-ra!

Nincs raktáron
118 899 Ft (Nettó: 93 622 Ft)
Nincs raktáron

Egyidejű 300 Mbps (2,4 GHz) és 867 Mbps (5 GHz) átviteli sebesség a vezeték nélküli nagysebességű teljesítmény érdekében.
Élvezze az ASUSWRT műszerfal felhasználói felületét az egyszerű beállításhoz és az útválasztó kezeléséhez.
Javított lefedettség és több eszköz teljesítménye négy külső antennával - mindegyik a 2,4 GHz és az 5 GHz sávokhoz.
A fejlett szülői felügyelet segít megvédeni gyermekeit az internetfüggőségtől. Az ütemezett időkorlátok alkalmazásával korlátozhatja azt az időtartamot, ameddig minden eszköz hozzáférhet az internethez.
Az ASUS Router App megkönnyíti a csatlakoztatott életet!
A kettős WAN funkció egyszerre két WAN-kapcsolatot képes összekötni, hogy elkerülje a hálózati leállást, amelyet az ISP okoz.

Nincs raktáron
14 790 Ft (Nettó: 11 646 Ft)
Nincs raktáron
Szűrés
Ár
 (Ft)
5 990 Ft - 170 901 Ft
Márka
Termék státusza