Iratkozz fel hírlevelünkre és 5% kedvezmény jár!

Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

WayGo Primo fekete okoskarkötő EKG, pulzus és vérnyomásmérő

WayGo Primo fekete okoskarkötő EKG, pulzus és vérnyomásmérő
WayGo Primo fekete okoskarkötő EKG, pulzus és vérnyomásmérő

EKG funkció
A WayGo Primo okoskarkötő beépített EKG érzékellővel van felszerelve, amivel bárhol és bármikor egy komplett EKG vizsgálatot végezhetünk magunkon. Az elkészült vizsgálati eredményt akár egy PDF fájlba is elmenthetjük, így az orvosunk könnyedén kiértékelheti az eredményeket........
  

20 490 Ft (Nettó: 16 134 Ft)
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 205 Ft
Részletek

Az EKG vizsgálatot az okoskarkötő mesterséges intelligencia segítségével elemzi és értelmezi, az eredményt pedig egy bárki számára könnyen értelmezhető riportban mutatja meg. Nem kell orvosnak lennünk, hogy értelmezni tudjuk az EKG eredményét, mert a beépített algoritmus ezt megteszi helyettünk. A 10 leggyakrabban előforduló anomáliát keresi az EKG képünkben és ha rendellenességet talál azokat jelzi. 
 

Pulzusmérő és vérnyomásmérő 
A WayGo Primo okoskarkötő beépített valós idejű pulzusmérővel és vérnyomásmérővel van ellátva. A valós idejű pulzusmérő szenzor a sport gyakorlatok alatt, valós időben mutatja a pulzusszámot és rögzíti a mért adatokat. A vérnyomásmérő segítségével pedig bárhol és bármikor könnyedén megmérhetjük vérnyomásunkat és rögzíthetjük az eredményeket. 
 
Aktivitásmérő

Ez az okoskarkötő egy komplett aktivitásmérő is egyben. A karkötő folyamatosan rögzíti a lépésszámot, távolságot és az elégetett kalóriákat és ezeket az adatokat a mobil alkalmazás segítségével is visszamenőlegesen is követni tudjuk. 
 
Alvásfigyelő
A megfelelő alvás az egész életünkre kihatással van. Hatással van az egészségünkre, de a napi hangulatunkra is. Minél jobban alszunk, annál energikusabbak, hatékonyabbak leszünk. 
 

 
Az automatikus alvásfigyelő funkció folyamatosan nyomon követi az alvási ciklusunkat a könnyű alvástól a mély alvásig. A szakaszokat folyamatosan méri és monitorozza. A naptár segítségével pedig visszanézhetjük, hogy mikor és mennyit aludtunk.
IP67 vízálló 


A WayGo Primo okoskarkötő teljes mértékben védett por ellen és vízálló. Így a karkötőt magaddal viheted bárhova, akár a tusolóba is. Az IP67 besorolás azt jelenti, hogy az okoskarötő teljes mértékben védett por ellen, és vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)!


Hívás, SMS és Social emlékeztető
Az okoskarkötő kijelzőjén rengeteg alkalmazás push üzenet megtekinthető. Így ha hívást kapunk, akkor a karkötő jelzi azt. De így tesz SMS üzenet, Messenger, WatshUp vagy Twitter üzenet esetén is. Az okoskarkötőben ezen felül beállítható mozgás figyelmeztetés is, ami felhívja figyelmünket a mozgásra, ha túl sokáig nem mozgunk. 


Közvetlen USB töltés
Az okoskarkötő a pántok eltávolításával közvetlenül csatlakoztatható bármilyen USB portra, töltőre, így könnyedén tölthető bárhol és bármikor. Nincs szükség töltőt és kábelt magunkkal cipelni.


Az okoskarkötő nem gyógyászati eszköz. A karkötő alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.

Specifikáció:


Model:Primo
Márka:WayGo
Szín: fekete
Javasolt:EKG, vérnyomásmérő
Kijelző: színes, 0.96" OLED
Operációs rendszer:IOS 8.0 vagy feljebb,Android 4.4 vagy feljebb
Chipset:n52832
Sensor:KXTJ1-1009
EKG szenzor:TI1291
Vibráció:igen
Vízálló:igen (IP67)
Bluetooth verzió:BLE4.0 Sync
Anyag:alumínium + TPU
Méret:225x20x0.13 mm
Súly:30g
Szín:fekete
Akkumulátor:100mAh Li
Készenléti idő:7 nap
Töltési idő:2 óra
Töltés:közvetlen USB
Alkalmazás:MeCare
App nyelv:Angol
Karkötő nyelv:Angol
További funkciók:
-EKG, 
-vérnyomásmérő,
-pulzusmérő,
-alvásfigyelő,
-lépésszámláló,
-Hívás, SMS, Social
-emlékeztető,
-megtett távolság,
-égetett kalória,
-ébresztőóra,
-Ülőmunka figyelmeztető 

Adatok
Cikkszám
STFF-DD14-113
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!