Iratkozz fel hírlevelünkre és 5% kedvezményre leszel jogosult! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

WayGo Vino kék okoskarkötő, aktivitásmérő
WayGo Vino kék okoskarkötő, aktivitásmérő
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)

WayGo Vino kék okoskarkötő, aktivitásmérő

WayGo Vino kék okoskarkötő, aktivitásmérő
WayGo Vino kék okoskarkötő, aktivitásmérő

A tökéletes aktivitásmérő
A WayGo Vino okoskarkötő segítségével az egész nap során teljesített minden mozgásadatodat nyomon tudod követni. Ez nem csak egy lépésszámláló, hanem egy teljes aktivitásmérő.
A karkötő intelligens fény-szenzorral van ellátva, aminek köszönhetően a kijelző automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz.

 
 

8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Részletek

Vérnyomás és véroxigénszint mérő
Az okoskarkötő egy komplett orvosi diagnosztikai eszközt tartalmaz. A vérnyomáson kívül a véroxigén szintünket is meg tudjuk mérni. Az adatokat a karkötő kijelzőjén láthatjuk, de a monitorozásnak köszönhetően alkalmazáson keresztül is lekérdezhetjük. 

 
Dinamikus pulzus figyelés
A karkötőbe épített elektrodák segítségével folyamatosan monitorozhatjuk a pulzusunkat. Nem csak ezdés alatt, de folyamatosan mér a karkötő, így az alkalmazás segítségével folyamatosan 24 órában nyomon követhetők az adatok visszamenőleg.

 
Teljesítmény mérés
A beépített lépésszámláló segítségével mérhetjük a napi megtett lépések számát. A távolságmérő pedig megtett kilométereket követi nyomon. A mozgási adatok segítségével a karkötő meg tudja becsülni az elégetett kalóriát is.

 
Fitness karkötő
A fitnessz funkció segítségével élőben követhetjük nyomon az összes adatunkat pl. lépésszám, pulzus, távolság, de lehetőség van akár az adatok rögzítésére is.

 
Alvásfigyelő
A megfelelő alvás az egész életünkre kihatással van. Hatással van az egészségünkre, de a napi hangulatunkra is. Minél jobban alszunk, annál energikusabbak, hatékonyabbak leszünk. 
Az automatikus alvásfigyelő funkció folyamatosan nyomon követi az alvási ciklusunkat a könnyű alvástól a mély alvásig. A szakaszokat folyamatosan méri és monitorozza. A naptár segítségével pedig vissza nézhetjük, hogy mikor és mennyit aludtunk.

 
IP67 vízálló
A WayGo Vino okoskarkötő teljes mértékben vízálló, porálló, de még rozsdásodás ellen is védett. Így a karkötőt magaddal viheted bárhova, akár úszásra is alkalmas.

 
Hívás és SMS emlékeztető
Az okoskarkötő kijelzőjén rengeteg alkalmazás push üzenet megtekinthető. Így ha hívást kapunk, akkor a karkötő jelzi azt. De így tesz SMS üzenet esetén is.

 
Közvetlen USB töltés
A karkötő pántja eltávolítható és így a fejegység közvetlenül csatlakoztatható USB porthoz. Ennek a funkciónak az a nagy előnye, hogy nem kell állandóan magunkkal cipelni egy töltős vagy kábelt, mert a nélkül is bárhol tudjuk tölteni a karkötőt.

 

Az okoskarkötő nem gyógyászati eszköz. A karkötő alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.

Specifikáció:

Model:Vino
Márka:WayGo
Szín:kék
Javasolt:Fitnesz aktivitásmérő
Kijelző:színes, 0.96" OLED TFT érintős
Felbontás:80RGB*160
Operációs rendszer:IOS 8.0 vagy feljebb,Android 5.1 vagy feljebb
Chip:Dialog14585
Memória:16M
Akkumulátor:Lítium 90mAh
Anyag:fém, TPU
Vízállóság:IP67 vízálló
Bluetooth:4.0 BLE
G-Sensor:igen
Lépésszámláló:igen
Vérnyomásmérő:igen
Véroxigénszint:igen
Pulzusmérő:igen
Méret:40.4*20.1*10.5mm
Töltés:USB
Működési idő:normál használat: 5-7 nap,készenléti idő: 15 nap
Mobil App:JYOU
App nyelv:Angol
Karkötő nyelv:Angol
További funkciók:
-kalóriakövetés, 
-SMS emlékeztető,
-Stopperóra

Adatok
Cikkszám
STFF-DD17-134
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!