Az ötlettől a kivitelezésig! Minőségi termékek, kivitelezéssel!

Okosotthon eszközök

Az okosotthon  főkategóriát a célból hoztuk létre, hogy minél szélesebb körbe eljuttasuk az otthon automatizálást. Tapasztalatunk és meglátásunk szerint a jelenleg elérhető technológiával olyan automatizált otthonokat teremthetünk, amelyekről pár éve még csak álmodni sem mertünk. Néhány évvel ezelőtt az otthonok/irodák automatizálása rendkívül magas költséggel járt, ezáltal csak egy szűk réteg számára tette lehetővé a technológia használatát. Ma már ez nem így van, csak erről kevesen tudnak.

Webshopunkban általunk tesztelt, beépített vagy használt eszközök, berendezések, és más jellegű termékek találhatóak. 

Mi nem az elmélet szintjén mozgunk, a csapatunk tagjai között van olyan szakember aki nap napután okosotthon kiépítéssel, tanácsadással foglalkozik, így műszaki kérdésekben is vásárlóink rendelkezésére állunk. A nálunk kapható eszközök közül mindent kipróbáltunk, használtunk. Csak olyan terméket forgalmazunk, amelyeket nagy megbízhatósággal lehet használni, és kompatibilisen működik a központi egységekkel. OKOSOTTHON link alatt különböző rendszerek ismertetőjét, tesztjét fogjuk megosztani a kedves olvasóval, erről külön blogot indítunk, hogy segítségükre legyünk a választás során vagy az esetleges problémák kijavítása során is. 

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. Mindig a legkedvezőbb árra törekszünk. Igyekszünk olyan kedvező árakat elérni a gyártóktól, nagykereskedőktől, amelyek lehetővé teszik az okos eszközök minél szélesebb körben történő elterjedését, ezáltal eljuttatni mindenkinek az eszközöket.