Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Lego kompatibilis építőkocka

A LEGO vállalatot 1932-ben alapította Ole Kirk Kristiansaen Billundban, Dániában. Mára az egyik legismertebb építőjáték gyártó vállalata lett. Célja a jövő építőinek az inspirálása és fejlesztése a játékok által. A LEGO Csoport nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy pozitív hatást gyakoroljon az egész társadalomra és a bolygóra. A LEGO minden korosztályt megszólít és az egész család számára önfeledt szórakozást kínál.

LEGO DUPLO a legkisebbeknek
Akár már néhány LEGO® DUPLO® építőkocka is végtelen játékötletre inspirálhatja kisbabádat vagy óvodásodat. Fejleszti a finommotoros és társas készségeket, valamint arra bátorítja gyermekeid, hogy apró lépésekben meghódítsa a világot.

LEGO CITY Hősei
Ha szükségünk van a nap hősére, akkor a legjobb, ha egy gyermeket hívunk segítségül! A való élet helyszínei, járművei és szereplői alapján készült LEGO City kreativitásra sarkall, miközben a gyermekek építési készségeit is fejleszti.

LEGO CLASSIC kreatív szettek
Építés és minden, ami azon túl vár! Fejleszd gyermekeid kreativitását a LEGO® Classic készletekkel! A LEGO CLASSIC lehetőséget ad nekik, hogy saját maguk fedezzenek fel, építsenek és alkossanak történeteket

LEGO Disney és Friends
Üdvözlünk Heartlake City-ben, ahol Stephanie, Mia, Olivia, Emma és Andrea már izgatottan várja, hogy találkozzatok. Itt a gyermekek hozzájuk hasonló szereplőket ismerhetnek meg, és megtanulhatják, hogy bármit elérhetnek, ha a szívükre hallgatnak és kitartanak barátaik mellett. LEGO Disney készletekkel pedig megépíthetik és eljátszhatják kedvenc mesehőseik történeteit.