Az ötlettől a kivitelezésig! Minőségi termékek, kivitelezéssel!

Fül -és fejhallgatók

3termék13

BeatsX vékony, könnyű és kompakt fülhallgató, ami egy tökéletes vezeték nélküli társ. Azonnal készen áll: csak kapcsold be és tartsd közel az iPhone-odhoz, utána egyszerre kapcsolódhatsz az Apple Watchodhoz, az iPadedhez és a Macedhez.  Az 1-es osztályú Bluetooth technológiának köszönhetően a vezeték nélküli BeatsX hibátlanul működik, bármerre jársz.

BeatsX autentikus, tiszta hangzást biztosít optimalizált zajkizárással, hogy teljesen átadhasd magad a zenének. Az innovatív akusztikának köszönhetően az eszköz tisztán adja vissza a magas hangokat, a basszusokat pedig torzítás nélkül, így kivételes természetességgel szólaltatja meg a legkülönbözőbb zenei műfajokat.

Akár épp hallgatod, akár a nyakadban lóg, a hihetetlenül vékony BeatsX egész nap kényelmes. A különleges Flex-Form kábel rugalmas illeszkedést, a fülpárnák széles választéka személyre szabott kényelmet, a szárnyfeltétek pedig nagyobb stabilitást biztosítanak. Amikor pedig nincs rajtad, a mágneses fülpárna nem engedi összegabalyodni a fülhallgatókat, és a feltekerhető vezeték miatt könnyen hordozható.

BeatsX 8 órányi akkumulátor-üzemidejét az Apple W1 chip hatékonysága biztosítja, tehát bármikor készen áll, amikor te is. Hogy ne kelljen sokáig kibírnod zene nélkül, 5 percnyi Fast Fuel töltéssel 2 órán át használhatod. A RemoteTalk lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadj a beépített mikrofonnal, zenét hallgass vagy állíts a hangerőn. Az egyszerűen használható vezérlőkkel könnyedén váltogathatsz a lehetőségek között, miközben a dolgaidat intézed. 

Tulajdonságok:

  • Csatlakoztasd eszközödhöz az 1-es osztályú Bluetooth® kapcsolaton keresztül a vezeték nélküli zenehallgatáshoz
  • Akár 8 óra akkumulátor-üzemidő, ha úton lennél
  • A Fast Fuel gyorstöltővel alig 5 perc töltés után 2 órán át használhatod, ha lemerült volna
  • Egész nap kényelmes viselet a Flex-Form kábelnek köszönhetően, könnyű hordozhatóság akár tárcában, akár zsebben
  • Eredeti, tiszta akusztika és friss hangzás
  • Siri aktiválása, hívások fogadása és zenevezérlés a RemoteTalkkal
Raktáron
28
28 990 Ft
39 990 Ft
Kezdete: 2022.01.05 A készlet erejéig!

F9 TWS vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató

 

Az A6S zsebes fülhallgató kis mérete ellenére számos technológiai megoldást kínál!

 

A kábel nélküli fejhallgató egyaránt alkalmas zenehallgatásra és hívások kezdeményezésére.

 

Vezeték nélküli fülhallgató tökéletes az aktív emberek számára. Ezt a berendezést úgy tervezték, hogy bárhová elkísérjen, funkcionalitást és ráadásul teljes szabadságot biztosítva.

 

Az F9 TWS egy kicsi, diszkrét és gyakorlatilag észrevehetetlen fülhallgató Bluetooth 5.0 technológiával , amelyet stabil, kiváló minőségű kapcsolat és alacsony energiafogyasztás jellemez. Nincs kábel, és körülbelül 10 méteres Bluetooth hatótávolság (nyitott tér) korlátozást jelent a mozgására.

 

Beépített Powerbank a töltőállomáson

LCD kijelző a fejhallgató töltöttségi szintjét és az állomás töltöttségi szintjét mutatja.

 

Új Bluetooth 6.0 technológia, amely megmutatja a fülhallgatóban fennmaradó energia százalékos arányát a telefon bluetooth menüjében! 

 

Tiszta hang a fülhallgatón keresztül!

Működik a Sirivel és a Google Segéddel!

A fülhallgató speciális, fülbe helyezett kialakítása elkülöníti a nem kívánt hangokat!

Kompatibilis az Android és az Iphone telefonokkal!

Raktáron
8 690 Ft

Tiszta, térhatású hangzás

A Meridian által tervezett hangzásnak köszönhetően az TONE Free FN6 tiszta, térhatású hangzásra képes. Legyen bárhol, teljesen elmerülhet abban, amit hallgat, és szinte elfelejtheti, hogy fülhallgatót visel.

 

Hangzás, közösen fejlesztve

Legyen akár otthon, akár az autóban, munkába menet vagy az edzőteremben, az új LG TONE típusok egyértelmű előrelépést jelentenek a hangtechnikai innovációk és a teljesítmény irányába. Ezen felül kivételes szórakozást nyújtanak használóiknak világszerte- mivel a világon bárhol megfelelnek a magas minőségű zenehallgatási élményre vonatkozó elvárásoknak. – John Buchanan, a Meridian Audio vezérigazgatója

 

Digitális jelfeldolgozás

Meridian a digitális jelfeldolgozás (DSP) mestere, és úttörő szerepet töltött be a beépített erősítővel rendelkező DSP digitális aktív hangszóró koncepciójának kidolgozásában. A DSP teljes vezérlést biztosít az audiojel fölött, így olyan fejlett technológiákat tesz elérhetővé, amelyek bármilyen környezetben javítják a zenehallgatási élményt.

 

Meridian veszteségmentes tömörítés

A Meridian hosszú ideje technológiai partnerként működik együtt a Dolby vállalattal. A Meridian veszteségmentes tömörítést a Meridian fejlesztette ki, és a Dolby licenc alapján használja a DVD-k audioszabványaként.
 

Hitelesített, mesteri minőség

A Meridian kifejlesztette az MQA technológiát – amely egy forradalmi technológia a zene lehető legmagasabb hangminőségben történő online továbbításához. Az MQA technológiával biztos lehet benne, hogy pontosan azt hallja, amit a művész a stúdióban megálmodott.

 

 

Valósághű térhangzás 

A Meridian fejhallgatós térbeli feldolgozási technológiája (Headphone Spatial Processing – HSP) leküzdi a fejhallgató jelentette olyan kihívásokat, mint például a kompakt méret és az „átfedés” hiánya a bal és a jobb oldali csatornák között. A HSP nem csupán olyan valósághű hangteret teremt, amely a valódi hangszórók hangélményét szimulálja, hanem az énekhangot is tökéletes tisztaságban adja vissza. Ez egy teljesen új hangélmény, mellyel elfelejtheti, hogy fülhallgatót visel.

 

Élvezze a lehető legteljesebb MERIDIAN hangot 

A 6 mm-es egyedi fejlesztésű hangszóró optimalizálja a Meridian hang által biztosított élményt. Ez a kompakt mérete ellenére nagy teljesítményű egység elősegíti az énekhang tisztaságát, és felerősíti az intenzív basszust.​

 

A legjobb hangzás minden típusú zenéhez 

A normál Immersive (belemerülő) üzemmódon túl választhat három egyéb Meridian fejhallgatós térbeli feldolgozási (HSP) beállítás közül.
 

Szoros illeszkedés, ami kizárja a zajt

A szoros, fülön belüli illeszkedés figyelemre méltó szigetelést biztosít, ami kizárja a környezeti hangokat még akkor is, ha zsúfolt kávézóban, zajos munkahelyen vagy tömött buszon tartózkodik.

 

Hallja a környezetét ​a nagyobb biztonságért​ 

A fülhallgatók egyetlen megérintésével átválthat a környezet tökéletes érzékelésére. Ez az üzemmód akkor hasznos,ha gyors párbeszédet kell lefolytatnia,hallania kell a hangosbemondót a tömegközlekedésen, vagy át kell kelnie az úton.így még kényelmesebb és biztonságosabb a zenehallgatásnak.​

 

Zajcsökkentés és visszhang kioltás

Az LG TONE Free FN6 beépített, nagy teljesítményű, kettős mikrofonrendszert tartalmaz a tisztább telefonhívásokhoz. A visszhangkioltás és a zajcsökkentés – amelyeket az LG TONE nyakpántos termékcsalád speciális hangképző algoritmusával terveztünk – felismeri és minimálisra csökkenti a nem kívánt zajokat. Ráadásul a szárak végén található alsó mikrofonok kiszűrik és felerősítik a beszédhangunkat még zsúfolt terekben is.

 

Hipoallergén és kényelmes 

Az LG TONE Free FN4 fülhallgatók puha, orvosi minőségű fülpárnával vannak bevonva, amely nem mérgező, hipoallergén szilikonból készült. Ez a kényelmes fülpárna gondoskodik arról, hogy kevesebbet kelljen aggódnia a hosszú ideig tartó használatot illetően.

 

IPX4 minősítéssel az izzadság és az eső ellen 

Nem kell aggódnia: a fülhallgató vízálló és ellenáll a nedvességnek, amikor edzés közben izzad, vagy ha az esőben sétál. A TONE Free FN6 fülhallgatók IPX4 minősítéssel rendelkeznek, azaz ellenállnak a ráfröccsenő víznek minden irányból – így hallgathat zenét, ha esik, ha fúj.

 

Tökéletes mennyiségű energia

Összesen 18 órányi akkumulátor-üzemidő. Akár 6 órányi energia a fülhallgatókban, és további 12 óra a töltőtokban – mindez egyetlen töltéssel.​
Normál lejátszási idő zenehallgatás közben.
A fülhallgató akkumulátora 6 órán át bírja amikor zenét hallgat és a töltőtok akkumulátora további 12 órányi töltést biztosít a fülhallgatóknak.

Gyorstöltés! 5 perc után használatra kész

Nincs ideje? Nincs probléma. Mindössze 5 perc töltés 1 óra lejátszást tesz lehetővé.

Ha a töltőtokot – benne a fülhallgatókkal – 5 percig tölti, 1 órán keresztül hallgathat zenét.

 

Személyre szabható EQ beállítások

A könnyen használható alkalmazással új szintre emelheti a zenehallgatást – most négy Meridian EQ beállítást és két személyre szabható EQ üzemmódot vehet igénybe. Erősíthet vagy gyengíthet megadott frekvenciákat, így minden zenét úgy szabhat személyre, ahogy Önnek tetszik

 

Fülhallgató keresése

Könnyen megkeresheti a hiányzó fülhallgatóit, melyek csipognak, ha megnyomja a lejátszás gombot a Fülhallgató keresése oldalon.

 

Automatikus párosítás és megállítás

Az LG TONE Free FN6 fülhallgatók érzékelik, amikor a fülébe helyezi őket, majd azonnal elvégzik a párosítást a telefonjával, illetve megállítják a zenét, amikor kiveszi őket.
 

 

Modern és minimalista formatervezés

 

A fülhallgatók minimalista és stílusos kialakítása minden külsőhöz illik, a lezsertől az üzleti viseletig. Az ergonomikus illeszkedés azt is jelenti, hogy alig fogja észrevenni a fülhallgatót a fülében. A TONE Free FN6 tökéletes azok számára, akik arra szeretnének összpontosítani, amit hallgatnak, és közben modern külsőt szeretnének.

 

 

Raktáron
17 999 Ft