Iratkozz fel hírlevelünkre és 5% kedvezmény jár!

Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Intelligens led világítás

Az intelligens LED világítás kategóriában olyan világtechnikai termékeket forgalmazunk, amelyek valamelyest kitűnnek a tömegből. Ezalatt azt értjük, hogy olyan praktikus megoldásokat kínálunk, amelyek kialakításuk, vagy megjelenésük miatt a mai modern házakban is dekoratívan mutat, de egy irodában is megállja a helyét. 

 A LED szalagok leginkább a dekorációs világítás (hangulatvilágítás) kiváló eszközei, de önálló (fővilágítás) és kiegészítő (helyi) világításként is egyaránt megállják a helyüket. Egy hálószoba LED szalaggal történő megvilágításával olyan hangulatot varázsolhatunk a helyiségbe, amely éppen az adott életünkhöz, érzésünkhöz maximálisan igazodik. De ha a sötétben nem szeretnénk botorkálni, vagy gyermekünk ha éjszaka felébred és biztonségos közlekedést szeretnénk neki biztosítani, akkor is kiváló megoldás lehet egy ágy alatti megvilágítás, mely mozgásérzékelőjének köszönhetően egyszerű használatot biztosít. 

A konyhákban is elengedhetetlen egy olyan világítási forma, mely ha kell a sütés-fözés során segítségünkre lehet, de ha éppen egy hangulatos vacsorát szeretnénk eltölteni, akkor arra is maximálisan megfelel. Erre remek választás lehet a PIR LED szalagunk, mely érintésmentesen irányítható, így nem kell attól tartani, hogy beszennyeződik. 

Ezek apró példák arram, hogy hol és milyen formában lehet ezeket a szalagokat felhasználni.

Az RGB és RGBW LED szalag típusoknak köszönhetően rengeteg színben képesek pompázni és számtalan helyen lehet őket alkalmazni (beltéren, de akár kültéren is). Praktikus és energiatakarékos megoldás a hagyományos fénykábelek kiváltására. Forradalmasítják a dekorációs célú és rejtett világítást!

A led szalagok kedvező ára mellett, a hagyományos fényforrásokkal ellentétben, sokkal gazdaságosabb megoldást is jelentenek, mivel akár 80%-kal is kevesebb lehet az áramfogyasztásuk. Élettartamuk átlagosan 50.000 óra, így napi nyolc óra használat mellett is akár 17 évig sem szükséges a cseréjük.


11termék111
Szűrés
Ár
 (Ft)
4 699 Ft - 19 990 Ft
Márka
Termék státusza