Az ötlettől a kivitelezésig! Minőségi termékek, kivitelezéssel!

Asztali lámpák

Minőségi asztali LED lámpák

Akár íróasztalra, akár éjjeliszekrényre keres asztali lámpát, javasoljuk, hogy válasszon LED lámpát, mivel a ez a technológiájú lámpa energiatakarékos valamint hosszú élettartamú. 
Ön is gyakran szokott esti lámpafénynél olvasni, esetleg az egyéb teendői végezni? Gyermeke iskoala után házifeladatot készít, de a szobéban lévő fény nem biztosít elegendő fényt? Ez esetben érdemes olyan lámpát vásárolni, amely kellő fényerőúvel rendelkezik, így a munakvégzés/tanulás közben nem romlik a szeme egészsége. 
Az általunk forgalmazott LED asztali lámpák, több funkcióval rendelkeznek. Kijelzőjük hasznos információkat szolgál a pontos időről, a hőmérsékeltről, vagy akár vezetéknélkül töltheti telefonját, így nem kell azzal bajlódnia, hogy a kábelek sok helyet elfoglalnak az íróasztalon vagy az éjjeli szekrényen.  

4termék14

Asztali lámpa LED kijelzővel, 3 különböző világítási móddal, szemvédő szűrővel, USB csatlakozóval

Ez az asztali lámpa tökéletes dokumentumok, könyvek megvilágításához. 

Rendelkezik ébresztőóra funkcióval, valamint egy nagy méretű kijelzővel, mely mutatja a hőmérsékletet, a dátumot és az időt. 

Főbb jellemzői:

 • Kijelző: A kék háttérvilágítású kijelző olyan információkat jelenít meg, mint a hőmérséklet (Celsius fokban), idő, dátum. Továbbá rendelkezik ébresztő funkcióval is, amelyhez 8 különböző dallam közül választhatunk. 
 • Szemvédelem: A lámpa rendelkezik egy szemvédő filterrel, mely a lágy fény hatását biztosítja, így hatékonyan védi a szemet a fáradtságtól és kiszáradástól. 
 • 3 különböző világítási mód: Az érintőkapcsoló segítségével a színhőmérsékletet hideg fehérre, meleg fehérre valamint természetes fényre állíthatjuk. Továbbá mindegyik opciónak 4 különböző fényerő módja van, így teljesen testreszabható. Tökéletes fényforrás a számítógépnél, íróasztalon, szépségszalonban vagy akár a precíziós munkavégzés közben is. 
 • Állíthatóság:  A világítópanel 180 fokban mozgatható, az egész lámpa pedig 90 fokos tartományba állítható. 
 • Modern kialakítása igazán letisztult, exclusive és minimalista megjelenést biztosít, így bármilyen környezetbe könnyen beillesztető. 

Raktáron
31
10 990 Ft
15 990 Ft
Kezdete: 2022.01.05 A készlet erejéig!

LED asztali lámpa vezetéknélküli telefontöltővel

Ez az asztali lámpa tökéletes dokumentumok, könyvek megvilágításához, precíziós munkavgzéshez. 

 

Rendelkezik egy vezetéknélküli töltővel, így munka vagy tanulás közben egyszerűen töltheti elektronikus eszközeit, legyen az mobiltelefon vagy tab. 

Főbb jellemzői:

 • Indukciós töltő: a bemutatott multifunkcionális irodai lámpa egy indukciós töltővel rendelkezik a telefonjához, amelyben gyorsan és egyszerűen töltheti mobiltelefonját. 
 • 3 különböző világítási mód: Az érintőkapcsoló segítségével a színhőmérsékletet ideg fehérre, meleg fehérre valamint természetes fényre állíthatjuk.
 • Dimmelhető: gyengéden tompító és világosító funkció, így teljesen testre szabható.
 • Modern kialakítása igazán letisztult, exclusive és minimalista megjelenést biztosít, így bármilyen környezetbe könnyen beillesztető. 
Raktáron
43
7 990 Ft
13 990 Ft
Kezdete: 2022.01.19 A készlet erejéig!

 

 

USB-aljzatból táplált LED szilikon lámpa - tökéletes a laptoppal vagy számítógéppel való munkavégzéshez.

A lámpa teljesen rugalmas, LED-diódái erős, hideg fehér fényt adnak, amely hatékonyan világítást biztosít munkavégzés közben. 

Raktáron
40
299 Ft
499 Ft
Kezdete: 2021.12.18 A készlet erejéig!

Asztali led lámpa kijelzővel, éjszakai fénnyel

Ez az asztali lámpa tökéletes munkavégzéshez, tanuláshoz, olvasáshoz. 

Rendelkezik ébresztőóra funkcióval, valamint egy nagy méretű kijelzővel, mely mutatja a hőmérsékletet, a dátumot és az időt. 

 

Főbb jellemzői:

 • Kijelző: A kijelző olyan információkat jelenít meg, mint a hőmérséklet (Celsius fokban), idő, dátum. Továbbá rendelkezik ébresztő funkcióval is.
 • Touch gombos irányítás
 • Éjszakai fény mód, 256 féle szín beállítással
 • 1200 mAh akkumulátorral mely újratölthető, így a lámpa hordozható
 • 3 különböző világítási mód: Az érintőkapcsoló segítségével a színhőmérsékletet ideg fehérre, meleg fehérre valamint természetes fényre állíthatjuk. Tökéletes fényforrás a számítógépnél, íróasztalon, szépségszalonban vagy akár a precíziós munkavégzés közben is. 
 • Egy töltéssel akár 6 óra üzemidő
 • Állíthatóság:  A világítópanel 180 fokban mozgatható
 • Modern kialakítása igazán letisztult, exclusive és minimalista megjelenést biztosít, így bármilyen környezetbe könnyen beillesztető. 
Raktáron
12 890 Ft