Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Szünetmentes tápegység

A szünetmentes tápegységre gondolhatnánk úgy is, hogy a műszaki berendezéseket védelmező eszköz. 

Mit csinál egy szünetmentes táp?

A szünetmentes táp akkor lép működésbe, amikor a normál áramellátás akadozik, vagy megszűnik.A készülékbe épiített mechanizmus érzékeli ezt, és automatikusan elindítja az áramellátást. A tápegység ezáltal abban segít, hogy a felkészültek legyünk egy esetleges áramkimaradásra, így ne érjen minket anyagi kár. 

Hogyan működik ez a táp?

A tépegység egy inverterből és egy vagy több akkumulátorból épül fel. Egy beépített töltőáramkör gondoskodik az akkumulátorok feltöltöttségéről. Amikor az érzékelő azt észleli, hogy az akkumulátor töltöttsége elérte a maximális szintet, akkor a töltés automatikusan lekapcsol. 

Hol érdemes használni ezeket a tápegységeket?

Alapvetően otthonunkban vagy irodánkban érdemes ilyen egységet használni. Mivel kevés olyan háztartás létezik manapság, ahol ne lenne megtalálható olyan elektomos készülék, amely ha áramszünet lenne, akkor nem okozna akár kisebb vagy nagyobb anyagi kár. Legyen az számítógép, biztonságikamerák, hűtőszekrény vagy akár egy hőszivattyú amely biztosítja a kellő hőmérsékletet és a melegvizet. Tehát a tápegység bámilyen környezetben sok gondtól óvhatja meg használóját, amennyiben fellépne egy kisebb-nagyobb áramkimaradás. 


1termék11

Az új termék formavilága jóval modernebb a korábbi változatokhoz, illetve a piacon kapható más gyártmányokhoz képest. Észrevehetetlen újítás: az elosztósor homloklapján elhelyezett „Always-on” USB-A aljzat, amivel okostelefonok, okosórák és egyéb okoseszközök kíméletes, biztonságos és szünetmentes töltését lehet megvalósítani. Az „Always-on” technológia lehetővé teszi, hogy normál üzemmódban, áramszünet esetén és az UPS kikapcsolt állapotában egyaránt képes tölteni a rácsatlakoztatott eszközöket.

Technológiai újítás továbbá, hogy az új kínálat vonali interaktív, így a beépített AVR-nek (automatikus feszültségszabályzónak) köszönhetően az elektronika és akkumulátor várható élettartama egyaránt megnövekedett.

Az új elosztósorok továbbra is kiemelet szünetmentes védelmet biztosítanak különböző hálózati zavarok és áramkimaradások ellen otthoni, irodai, üzleti, és szállodai környezetbe routerek, vezeték nélküli hálózatok, játékkonzolok, TV-k, POS terminálok, pénztárgépek, számítógépek ...stb számára..

Raktáron
29 900 Ft (Nettó: 23 543 Ft)