Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Kreatív fejlesztő játékok

A gyermekek életkorának megfelelő fejlezstés kulcsfontosságú az egészséges fejlődéshez. Ehhez kínálunk különböző készségfejlezstő játékokat, amelyekkel játszva tanulhat a gyermeke. Ezek a játékok arra épülnek, hogy ne legyen teher a gyermeknek a tanulás, inkább mókásan fejlődjön. Nem is veszi észre a kis lurkó a fejlesztést, hiszen neki csak egy közös játék lesz, amit nagyon is fog élvezni. Minden életkornak megfeleően meg kell válogatni, hogy milyen játék fejleszti a leginkább a logikát, a nyelvérzéket, a szókincset vagy éppen a matematikai tudást. Minden kategóriában kínálunk játékot, így könnyebben meg tudja találni az éppen az Ön gyermekének valót!


Az új Aquabeads most csillag formájú gyöngyökkel kápráztatja el a lányokat 1000 darab gyönggyel - 24 különböző színben és sablonokkal. Csillogjanak a figurák új formában, a képzeletnek nincs határa. Alkoss a sablonok vagy saját fantáziád alapján térbeli figurákat. Rendezd el a tálcán a gyöngy toll segítségével a színes gyöngyöket, permeterr rájuk egy kis vizet, várd meg míg megszárad és már kész is a figura!

A szett tartalma:
- 1 000 db csillag alakú gyöngy
- gyöngy toll
- elrendező tálca
- víz permetező
- sablonok

4 éves kortól ajánljuk.

Raktáron
11 417 Ft (Nettó: 8 990 Ft)
Mindent úgy terveztek, hogy a kisgyermekek kedvében járjanak, hozzájuk idomuljon a kész termék. A hátizsák ne csak egy uzsonna szállító zsák legyen, hanem legyen érdekes, kedves, szerethető állatfigurás hátizsák, ugyanakkor funkcionális, jól működjön, jó legyen a kialakítása, jól simuljon a kisgyermekek hátára. A hátizsákok állatfigurái játékkal is szolgálnak, kihúzható nyelvvel, csatokkal, kapcsokkal, amikkel a finommotorikát fejlesztik.
Raktáron
13 490 Ft (Nettó: 10 622 Ft)
A designben A-Z-ig mindent úgy terveztek, hogy a kisgyermekek kedvében járjanak, hozzájuk idomuljon a kész termék. A hátizsák ne csak egy uzsonna szállító zsák legyen, hanem legyen érdekes, kedves, szerethető állatfigurás hátizsák, ugyanakkor funkcionális, jól működjön, jó legyen a kialakítása, jól simuljon a kisgyermekek hátára. A hátizsákok állatfigurái játékkal is szolgálnak, kihúzható nyelvvel, csatokkal, kapcsokkal, amikkel a finommotorikát fejlesztik. Méretei: 20 x 31 x 12 cm Súlya: 420...
Raktáron
17 490 Ft (Nettó: 13 772 Ft)
Játék menete:
Húzzatok egy kártyát. Tegyétek a kártyán lévõ számot, számokat vagy figurát a mérleg egyik oldalára, majd addig rendezzétek a másik oldalt, amíg egyensúlyban nem kerül a két oldal.


A termék tulajdonságai:

Anyaga: Mûanyag

Mérete: 17x34 cmMit rejt a termék doboza?
1 db Állatos mérleg
10 db szám
19 db figura
Kártyák
Raktáron
7 990 Ft (Nettó: 6 291 Ft)

A nagysikerű Anton sorozat legújabb kötete elbűvölő történeteivel és csodálatos képeivel igazi gyöngyszem.
Az Anton és a Pöttöm Hősök új színt hozott a gyermekirodalomba, sok ezer óvodás várta a folytatást, ami most megérkezett. A gyönyörűen illusztrált bájos történetek nem csak elbűvölik a kicsiket, hanem valódi értékeket tanítanak. Az új kötetben még fokozottabban jelenik meg a képzelőerő, a kommunikáció és a kezdeményezőkészség fejlesztése, a barátkozás, társas viselkedés segítése, a szülői tisztelet és a könyvek iránti vonzalom kialakítása, miközben a szívmelengető téli történetek belopják magukat gyermek és szülő szívébe egyaránt.

Raktáron
3 490 Ft (Nettó: 3 324 Ft)
Játssz, permetezz, várj míg megszárad és a gyöngyök egyben
maradnak! Ez a kreatív készlet lehetővé teszi a gyerekek számára,
hogy bármit megtervezzenek és megalkossanak.A szett több mint 1800 különleges gyöngyöt, 24 színben és
tucatnyi fantasy témájú tervezősablont tartalmaz. Az új és
továbbfejlesztett csillag alakú aquabeads csillogást és jobb
tapadást kölcsönöz, ezáltal könnyebb vele dolgozni.Öntsd gyöngybe a képzeleted, száradás után pedig, mutasd meg a...
Raktáron
10 090 Ft (Nettó: 7 945 Ft)
Az AquaBeads farm témájú deluxe csillaggyöngy szettje praktikus dobozban érkezik. Több, mint 3500 db gyöngyöt tartalmaz 35 különböző színben. Emellett található a dobozban permetező, stencilek, alátétek, formák és használati utasítás. Az utasításokat követve könnyedén készíthető például ló, kutya, tehén vagy malac. Az Aquabeads csillaggyöngy egy különleges, japán tervezésű kézügyesség fejlesztő és szórakoztató kreatív játék. A gyöngyök és egy kis víz segítségével csodálatos 2D-s és 3 D-s képe...
Raktáron
14 690 Ft (Nettó: 11 567 Ft)
Inspiráld a kreativitást az Aquabeads - Tündérvilág kézműves gyöngyöző játékkal. A Tündérvilág készlet több mint 820 gyöngyöt tartalmaz 16 színben!Találsz a dobozban még kiegészítő alapokat (tiara, barretta, karkötő, bross, gyűrűk, varázstárgyak), tálcát, permetezőt, sablonlapokat és használati utasítást is.A csillaggyöngyök úgy néznek ki, mint a kis csillagok. Használhatod őket a már meglévő műveid dekorálásához, de újabb kreációkat is alkothatsz velük. Készíts alkotásokat tündérvilág témáva...
Raktáron
8 691 Ft (Nettó: 6 843 Ft)

Lenyűgöző kiegészítő készítő szett az Aquabeads-től. Ezzel a színes és lenyűgöző szettel elképesztő, egyedi és kreatív ékszerek készíthetőek. A 300 gyöngyből csak a kreativitás szabhat határt az ötleteknek. A szett elválasztó tálcát és sablonokat is tartalmaz. Csak le kell fújni egy kis vízzel a vízpermetező segítségével és a színes kis gyöngyöcskék össze is tapadnak. Az Aquabeads gyöngyök víz hatására összetapadnak, majd a száradást követően egyben is maradnak.

A szett tartalma:
- 300 db gyöngy
- vízpermetező
- sablonok
- elrendező tálca

A csomagolás mérete: kb. 15 x 3 x 2,5 cm

Raktáron
8 369 Ft (Nettó: 6 590 Ft)
Tervezz különleges ruhákat Barbie és barátnője számára! Babrbie és Nikki igazi filmsztárok. Ennek a divattervező könyvnek a segítségével bármelyik filmszerephez tervezhetsz nekik csinos ruhákat. Vázlatok, sablonok, sok-sok matrica és egy kis fantázia... Jó szórakozást!
Raktáron
3 499 Ft (Nettó: 3 332 Ft)
Csatlakozz Disney Hófehérke hercegnőhöz és csodálatos barátaihoz egy erdei kalandra. Szállj fel a hintóra, és lovagolj boldogan fehér ló mögöt, miközben fantáziával teli utazást tehetsz a kis zöld erdőben. Integess a két kisnyúlnak, miközben elhaladsz mellettük. De vigyázz azokkal a fényes piros almákkal , mert az egyik megmérgezhet! Rengeteg kiegészítővel, vágányokkal, vonatokkal és készletekkel ez a fából készült vonatkészlet nagyszerű hely a saját BRIO World elindításához. A pálya elrendez...
Raktáron
16 190 Ft (Nettó: 12 748 Ft)
Vigyázat, veszély fenyeget! Vigye el játékvonatait egy vasúti kalandra a 33965 Smart Tech Sound Veszélyes kereszteződéssel . Ez a hegyvidéki vasúti átjáró összekapcsolt kapukkal rendelkezik, amelyek együtt mozognak fel és le, akár egy igazi vasúti átjáró. Az árulkodó érzés fokozása érdekében az átkelőhelyen egy repedt vágány is található, ami miatt a vonatok ingadoznak, miközben áthaladnak. A BRIO vonatok, motorok, kocsik és járművek a klasszikus BRIO mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a kö...
Raktáron
9 990 Ft (Nettó: 7 866 Ft)
Miért remek játék a Clemmy bébi asztal?
A Clemmy bébi játszóasztal puha építőkockákat, valamint egy kedves kis cica és maci figurát tartalmaz. A Clemmy bébi asztal tetején helyet kapott egy csúszda és egy házikó is, ily módon még izgalmasabb lehet a játék. Az asztal teteje nyitható, így az egyes építőkockák és játékok könnyen elérhetőek és elrakhatóak. Az asztallábak egy mozdulattal levehetők.
10 hónapos kortól ajánljuk.

A Clemmy bébi asztal szett tartal...
Raktáron
16 391 Ft (Nettó: 12 906 Ft)
Készítsétek el saját kézszobrotokat!
Emlékek megőrzésének egyik szuper módja a saját kézszobrotok elkészítése. Sok féle módon lehet az emlékeket megőrizni manapság, képen, videón, esetleg hanganyagon, viszont egyik sem tapintható, mindegyik virtuális. A kézszobor készítés egy remek tapintható emlék, ahol még a bőr redőzete is látszik.

És ez mellet, egy remek közös programot is kínál hiszen, az elkészítés is egy szuper élmény. Az előkészületek, ahogy mindent bek...
Raktáron
11 990 Ft (Nettó: 11 990 Ft)
Tartalmaz:
- 1 elemdobozt.
- 1 foglalat izzóval.
- 1 karton henger.
- 1 "kristály" medál.
- 3 színes izzó.
- 1 kivetítő alap.
- 2 égi térkép.
- 4 foszforeszkáló tengeri állat.
- 1 foszforeszkáló figura.
- 1 műanyag törlőkendő.
- 2 fém anya.
- Réz kábel.
- 1 foszforeszkáló horog.
- 1 foszforeszkáló szalag.
- 1 érme.
- 2 átlátszó műanyag golyó.
- Polisztirol pelyhek.
- 1 fém márvány.
- Átlátszó műanyag kábel.
- 1 foszforeszkáló gyöngy.
- 1 kötél.
- Füzet 32 ?oldalas kísér...
Raktáron
10 991 Ft (Nettó: 8 654 Ft)
A Shapes Up segítségével a gyerekek 7 éves kortól formába tudják hozni térbeli tudásukat a formáknak, a színeknek és a stratégiának köszönhetően!
A játékosok összeillesztik a darabokat, hogy lefedjék a táblákat, és többszínű négyzetet alkotnak. Ideális a mentális készségek jó formában tartásához és az éberséghez: az ellenfél ellophat egy darabot, ami arra kényszeríti, hogy újratervezze az egész táblát ... mielőtt lejár az idő!
Ez a tökéletes játé...
Raktáron
8 990 Ft (Nettó: 7 079 Ft)
Ezzel a remek tetováló készlettel a kicsik igazi tetoválóművészekké válhatnak. 103 tetoválásmintából választhat, színezheti és ragaszthatja a bőrre, ez ilyen egyszerű! A speciális jelölőkkel saját tetoválást készíthet. Használata: 1. Vigye fel a tetoválást arccal lefelé a tiszta bőrre 2. Nedvesítse meg kissé a hátát a nedves szivaccsal, győződjön meg róla, hogy jól tapadt és ... 3. Kész! Már megvan a fantasztikus tetoválásod! A tetoválások néhány napig a bőrön maradnak. Kor: 6 éves kortól. Ta...
Raktáron
6 391 Ft (Nettó: 5 032 Ft)
Jellemzők
- 40 db kétoldalas mágneskártyát tartalmaz.
- A kártyák 110 betűt tartalmaznak.

Méretek:
Betűk: 5 x 5 cm
Csomagolás: 25,9 x 23,7 x 4,6 cm
Raktáron
6 590 Ft (Nettó: 5 189 Ft)
Jellemzők:
- 28 darabot tartalmaz
- Rétegekre osztva: (1) ruha, (2) meztelen, (3) izmok, (4) szervek és (5) csontok.
- Fából készült.
- Robusztus és tartós
- Teljesen mentes a káros anyagoktól
Méretek:
Csomagolás: 34,9 cm (magasság) x 15,4 cm (szélesség) x 18,5 cm (hosszúság)
Raktáron
7 590 Ft (Nettó: 5 976 Ft)
Ez a gyönyörű csomag egy puha játékcsörgőt és egy kellemes lágy illatú baba parfümöt tartalmaz, ideális csecsemőknek.\nAlacsony alkoholtartalmú termék. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nincs bejelentett allergén.\nÉletkor: születéstől fogva.\nJellemzők:- Finom aromája a következőkből áll: Zesty citrom, Petit Grain Oil, Neroli, megnyugtató avokádó, édes mandula és friss pézsma.
Raktáron
5 991 Ft (Nettó: 4 717 Ft)
Kipróbáltad, hogy milyen egy kádnyi trutyiban ülni, készítettél nyálkát kis és nagy mennyiségben, sőt, pattogóvá varázsoltad a fürdővizet. Ha még nem unod a ragacsos, zselés, kocsonyás, nyúlós dolgokat – szerintünk lehetetlen – akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a Gelli Baff család új tagjával. A Gelli Factory zselégyárral ipari mennyiségben gyárthatod a slime-ot! Használata rendkívül egyszerű: önts fél liter vizet a keverőbe, majd adj hozzá egy kanálnyi zseléport! Keverd, amíg eléred a me...
Raktáron
5 990 Ft (Nettó: 4 717 Ft)
A lovak és a lovaglás szerelmeseinek ajánljuk a Glitza delux szettjét. Díszítsd felszerelésedet elbűvölő mintákkal, vagy tűnj ki a tömegből a csillámló tetkókkal, akár a versenypályán! Bármilyen felületen szuperül mutat, a csillámok nem peregnek, élénk színűek és rendkívül tartósak. Mutasd ki rajongásodat, fegyverkezz fel a legtutibb lovas matricákkal. Ne feledd, lovakból és csillámból sosem elég! A Glitza lovas sport deluxe szettet 7 éves kortól ajánljuk....
Raktáron
8 590 Ft (Nettó: 6 764 Ft)
Glitza Csillámtetkó kezdő szett - Express yourself Próbáld ki a Glitza Fashion Express yourself csillámtetkóját, és válogass a szép, különleges minták közül! Helyezd a mintát a kiválasztott bőrfelületre, távolítsd el a fóliát, és az ecset segítségével applikáld fel a csillámport! A szuper minták ideálisak bulikba, fesztiválokra, koncertekre is. A szett egy-egy csomag kék és ezüst csillámot tartalmaz. Így készítsd el a csillámtetkódat: Tisztítsd meg a felületet, ahová a tetkót szeretnéd Ragasz...
Raktáron
4 190 Ft (Nettó: 3 299 Ft)
Glitza Csillámtetkó kezdő szett - Csipkék A Glitza Fashion - Csipkékcsillámtetkó kezdő szettel olyan tetkókat készíthetsz magadnak, mintha gyönyörű, könnyed, horgolt csipkék borítanának. Válogass a csillogó minták közül! Helyezd a sablont a kiválasztott felületre, távolítsd el a fóliát, és az ecset segítségével applikáld fel a csillámport! A sablonok között mindenféle horgolt csipkés növényi motívum megtalálható, illetve a szett egy-egy csomaglilaés fekete csillámport is tartalmaz. Így készít...
Raktáron
4 190 Ft (Nettó: 3 299 Ft)
Glitza Csillámtetkó kezdő szett - Oriental Fejezd ki magad a Glitza Fashion Oriental - keletistílus csillámtetkó kezdő szettjével, és válogass a szép,keleties minták közül! Helyezd a mintát a kiválasztott bőrfelületre, távolítsd el a fóliát, és az ecset segítségével applikáld fel a csillámport! A mintáka mesés keletet idézik, és a szett egy-egy csomagvörösésbronzszínűcsillámport is tartalmaz. Így készítsd el a csillámtetkódat: Tisztítsd meg a felületet, ahová a tetkót szeretnéd Ragaszd fel a ...
Raktáron
4 190 Ft (Nettó: 3 299 Ft)
Dobd fel a szülinapi parit erőlködés nélkül! Ha különleges buli szerveznél, akkor egy kis kreativitássál és némi tetkóval személyessé teheted a nagy eseményt. A minták bármilyen felületre feltehetőek, remekül mutatnak a nasis tálon, a poharakon, vagy akár a parti csákókon, de a meghívók készítésénél is hasznosak lehetnek. A Birthday Boy kollekció matt színekkel és fiús mintákkal jelentkezik, így a Glitza minden mókáját becsempészheted a buliba, felesleges csillogás nélkül. A szett tartalma: -...
Raktáron
4 390 Ft (Nettó: 3 457 Ft)
Minden kis hercegnő arra vágyik, hogy a nagy nap különleges legyen. A Glitza szülinapos lány mintákkal a buli legapróbb részlete is ragyogni fog – a meghívók, poharak, nasis tálak, ajándékok, és persze a szülinapos kishölgy is, a vendégsereggel együtt! Lepd meg egy csillámmal borított partival, vagy kerüljetek ünnepi hangulatba a közös dekorálással. Tedd emlékezetessé és tündökletessé a szülinapot Gltiza csillámtetkókkal! A szett tartalma: - 2 tégelynyi csillámpor - 2 nagy ív minta - 1 ecset ...
Raktáron
4 390 Ft (Nettó: 3 457 Ft)
Glitza Csillámtetkó kezdő szett - Városi stílus Próbáld ki következmények nélkül, milyen lennél tetoválásokkal a Glitza Fashion Városistílusú csillámtetkó kezdő szettjével, és válogass amenő, egyedi városiasminták közül! Helyezd a mintát a kiválasztott bőrfelületre, távolítsd el a fóliát, és az ecset segítségével applikáld fel a csillámport! A mintákvagányak, és a szett egy-egy csomag ezüstés feketecsillámport is tartalmaz. Így készítsd el a csillámtetkódat: Tisztítsd meg a felületet, ahová a...
Raktáron
4 190 Ft (Nettó: 3 299 Ft)
Glitza Csillámtetkó - Party stúdió A Glitza csillámtetkó Party stúdióval pár egyszerű lépés, és szebbnél szebb csillogós tetoválásokat varázsolhatsz a bőrödre, körmödre, vagy bármelyik kedvenc holmidra! A legújabb, 180 féle csillámtetkó mintát éscsodásszíneket tartalmazó Party Stúdióbiztosan a csajos bulik kihagyhatatlan kelléke lesz, szuper körömdíszítést és csillámtetkókat készíthettek vele egymásnak! Így készítsd el a csillámtetkódat: Tisztítsd meg a felületet, ahová a tetkót szeretnéd Rag...
Raktáron
12 590 Ft (Nettó: 9 913 Ft)
A blokkok gyönyörű színekkel rendelkeznek - világos fa, fehér és mély, mintha "felnőtt" árnyalatok lennének, beleértve. kék, zöld, grafit, barna, rózsaszín vagy sárga. A rejtvény ösztönzi az építkezést és inspirálja a gyermekek fantáziáját. Franciaországban tervezett játék. Esztétikus kartondobozba van csomagolva.

A Sweet Cocoon kollekció egy akvarellekkel festett, fejlődő fajátékok sorozata 1 év feletti gyermekek számára, pasztel színekben. Minden játék egyedi,...
Raktáron
7 690 Ft (Nettó: 6 055 Ft)
A játék fejleszti a szem-kéz koordinációt, finommotorikát, formafelismerést.

A doboz tartalma:

21 db faelem (állatok és formák)
5 db karton tábla
1 db zsák

Doboz mérete: 28x 20x 3,5 cm
Játékosok száma: 1-5
Ajánlott 2 éves kortól
Raktáron
7 990 Ft (Nettó: 6 291 Ft)
A JANOD francia márka Brico'kids sorozatának szerszámaival ellátott fa építőipari teherautó önálló összeszereléshez tökéletes ajándék egy kis barkácsoló rajongó számára. A készlet 43 elemből áll - beleértve a jármű felépítéséhez szükséges alkatrészeket egy buldózer vagy görgő horgával és vödrével, csavarokkal, anyákkal, csavarokkal, kerekekkel, csavarhúzóval és csavarkulccsal -, amelyek a szerkezet létrehozásához szükségesek. A játék sok szinten támogatja a gyermek fejlődését: fejleszti a kéz...
Raktáron
11 789 Ft (Nettó: 9 283 Ft)
Ez az ügyességi játék egy tömörfa bivalyból áll, pasztell rózsaszín pofával, fekete szarvakkal és fülekkel, valamint 10 madárból, amelyek gyengéd színűek (5 nagy 54 mm és 5 kicsi 44 mm). Egy játékos vagy több játékos is játszhat. Több játékos esetén, aki túl sokat rak a madárra, az veszített! A bivaly hátán harang található, füle nagyon puha nemezből készült. Hogy a kicsik nevessenek, a bivaly nyaka egy rugónak köszönhetően mozog.

Termék méret: 16 x ...
Raktáron
8 890 Ft (Nettó: 7 000 Ft)
A termék jellemzői:
Anyag: Fa
Méretek: 15,5 x 11,5 x 14
Mit rejt a termék doboza?
1 db BusyCube - Készségfejlesztő, unaloműző játék
Raktáron
7 490 Ft (Nettó: 5 898 Ft)
Minden idők legszebb és legnagyobb....na jó csak elragadott a hév.
Egyszerűen nagyszerű:

3 MybbPrint termék egy dobozban:

- 2 szobor készítő készlet babáknak

+ Dombornyomat készítő készlet

+ MINI lenyomat készítő

+ fantasztikus Tommee Tippee ajándékok: 1 cumi, 6 melltartó betét és egy Tomee Tipee cumisüveg.

Több mint 20 összetevőből álló ajándék csomag babáknak és mamáknak, születésre, baba látogatóba..
Valódi start csomag egy kismamának és a családnak.
Raktáron
17 490 Ft (Nettó: 17 490 Ft)

Vicces és szórakoztató módon ismerheti meg gyermeked a formákat és a különbözõ geometriai alakzatokat!

A kártyákon lévõ alakzatokon kívül, gyermeked fantáziájára és kreativitására van bízva, hogy milyen formákat rak ki a játék segítségével,


A kártyák egyfajta útmutatást adnak, hogy hogyan kell használni a puzzle darabkákat, és segítenek megérteni a játék mûködését,


A kártya egyik oldalán az formához szükséges egyes elemek láthatóak, a másik oldalán pedig a kirakott forma,


A kártyára rá van írva, hogy mi látható a képen, angol nyelven, így gyermeked elkezdhet ismerkedni az idegen nyelvvel is,Raktáron
4 190 Ft (Nettó: 3 299 Ft)

Mágnestábla formákkal Melissa & Doug. Utazás során tökéletes játék! A mágnestábla és a különböző alakú és színű formák segítségével rakj ki minél többféle alakzatot! 120 db mágneses formával, 12 tartós sablonnal. A tábla mérete 27 x 35 cm

Raktáron
9 370 Ft (Nettó: 7 378 Ft)
Itt az idő egy kis sétára az aligátorokkal, akik segítséget nyújtanak a kis totyogó porontyoknak az első lépéseik megtételében. A könnyen összeállítható, masszív fából készült sétáló keretnek könnyen megragadható markolata, csúszásmentes kerekei, valamint 3 kis bogara is van, amiket meg lehet pörgetni. Segítséget nyújt a gyermekek első lépéseinek megtételében, a nagymotoros, koordinációs, színfelismerő készségek fejlesztésében.
Raktáron
26 900 Ft (Nettó: 21 181 Ft)

Oktató tablet, közlekedj okosan, magyarul beszél, elemes(3xAA), közlekedési szabályokat megismerteti, játékosan kérdezi, hangokat ad, zenél, 26x30 cm dobozban

Raktáron
5 490 Ft (Nettó: 4 323 Ft)
A PILOT-tal és ezzel a DIY készlettel a gyönyörű művészeti és kézműves projektek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Alakítsd egyedivé ezeket a parafa alátéteket, majd díszítsd velük asztalodat és mutasd meg őket vacsorákon barátaidnak! Nyűgözd le vendégeid azzal, hogy olyan egyedivé és szórakoztatóvá varázsolod ezeket az alátéteket, mint te. Ez a szett 6 kerek parafa alátétből és 4 élénk neon színű közepes hegyű Pintor markerből áll.
Raktáron
4 799 Ft (Nettó: 3 779 Ft)
Bontakoztasd ki fantáziádat és tehetséged a három élénk Pintor markerből és öt válogatott stencilből álló (origami figurákat, geometrikus mintákat, kalligrafikus ábécét és számokat ábrázoló) DIY dekorkészlettel. Fejezd ki egyedi kreatív egyéniséged, díszíts és szabj testre mindent, amit szeretnél, például dobozokat, bögréket, meghívókat...
Raktáron
3 620 Ft (Nettó: 2 850 Ft)
Engedd szabadjára a fantáziádat! Ebben a Pilot Pintor ideális partner, mellyel kifejezheted tehetséged és kreativitásod. Ez a markercsalád minden felületre (papír, fa, üveg, kerámia, műanyag, fém, textil) és elképzeléshez tökéletes. Átlátszatlan, vízbázisú, nagy teljesítményű pigment színekkel rendelkező tintájának köszönhetően minden felületre festhetsz, még a legsötétebbekre is! Hogyan szeretnéd személyre szabni ezt a divatos párnahuzatot? A teljes szett 3 markert tartalmaz és egy párnahuza...
Raktáron
4 199 Ft (Nettó: 3 306 Ft)
A PILOT-tal és ezzel a DIY készlettel a gyönyörű művészeti és kézműves projektek elkészítése még soha nem volt ilyen élvezetes. Készítsd el saját kulcstartódat és engedd szabadjára kreativitásod. Az alkotást akár meg is tarthatod, de ajándéknak is tökéletes. Ez a DIY kulcstartó készlet egy kulcstartóból és 4 extra vékony Pintor markerből áll.
Raktáron
4 399 Ft (Nettó: 3 464 Ft)
Engedd szabadjára a fantáziádat! Ebben a Pilot Pintor ideális partner, mellyel kifejezheted tehetséged és kreativitásod. Ez a markercsalád minden felületre (papír, fa, üveg, kerámia, műanyag, fém, textil) és elképzeléshez tökéletes. Átlátszatlan, vízbázisú, nagy teljesítményű pigment színekkel rendelkező tintájának köszönhetően minden felületre festhetsz, még a legsötétebbekre is! Ez a 3 markerből és 5 divatos mintájú sablonból álló szett élénk színeket kölcsönöz bárminek, aminek csak szeretn...
Raktáron
3 700 Ft (Nettó: 2 913 Ft)
A Geomag szettjeiből bármilyen térbeli alakzatot megalkothatsz. Használd az építési ötleteket adó útmutatót, de még jobb, ha a saját fantáziádra hagyatkozol! A Geomag használata egyszerű, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindössze annyi a dolgod, hogy a mágneses rudakat összeilleszd a fémgolyókkal, illetve kiegészítsd építményedet a panelekkel - a mágnesesség ereje pedig stabilan összetartja alkotásodat.A Rainbow szett 32 színpompás elemet tartalmaz. Valósítsd meg legelképesztőbb ötleteidet a...
Raktáron
6 490 Ft (Nettó: 5 110 Ft)
A színes rakományt válogasd és pakold a megrendelés szerint, majd indítsd útjára a szerelvényt! A feladatban látod a megrendelést! Megtalálod a csomagok pontos helyét? Minden feladat ad némi segítséget, hogy megpakolhasd a vonatot! Minden készen áll? Indulhat a vonat! Indulás előtt győződj meg róla, hogy össze vannak-e kötve a vagonok a mozdonnyal! Jó játékot !
Raktáron
9 390 Ft (Nettó: 7 394 Ft)
Te is gõz erõvel készülsz a medencés partykra, az éjszakai fürdõzésekre?

A strandlabda az egyik legfõbb kelléke a nyári medencés partyknak, szinte kivétel nélkül elõkerül egy-egy ilyen labda az este során.

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy idén nyáron ez a strand labda lesz a legmenõbb eleme a bulinak?

A KütyüBazár strand labdája ugyanis egy kicsit más, mint a többi hozzá hasonló labda.
A labda alján van egy kis nyílás, amibe behelyezheted a LED világítást, ...
Raktáron
4 490 Ft (Nettó: 3 535 Ft)

A világító varázstáblával izgalmas alakzatokat rajzolhatnak a gyerekek, ami fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket. A csomagban található 4 db neon színű filccel és sablonok segítségével alkothatnak. A mellékelt sablonokat nélkülözve is rajzolhatnak, így csak a képzelet szabhat határt. A gomb megnyomása után ragyogó fényben látjuk a neon színű rajzokat.

Raktáron
4 390 Ft (Nettó: 3 457 Ft)
Bogyó és Babóca története tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor 2004-ben megjelent az első kötet. Most, húsz megjelent kötet után fogadjátok szeretettel ezt a nagy foglalkoztatókönyvet, amiben számtalan különböző feladatot találtok. Lehet színezni, számolgatni, de a fejtörők, párosítók, kirakók, összekötős és gondolkodós feladatok mellett tizenkét új mesét is olvashattok a csigafiúról és katicalányról!
Nincs raktáron
4 242 Ft (Nettó: 4 040 Ft)
Nincs raktáron
Jellemzők:
- 5 db LR03 (AAA) típusú elemmel működik, nem tartozék
- Illusztrált színprospektus
- Nyelvek: francia, spanyol, angol, holland, német és olasz

Méretek:
Doboz: 26 cm (magasság) x 33 cm (szélesség) x 15 cm (hosszúság)
Nincs raktáron
15 990 Ft (Nettó: 12 591 Ft)
Nincs raktáron
Jellemzők:
- 20 blokkot és 24 tevékenységet tartalmaz.
- Elősegíti a kéz-szem koordinációt és a problémamegoldást.
- Fából készült.

Méretek:
Csomagolás: 15,6 cm (magasság) x 29,5 cm (szélesség) x 7,3 cm (hosszúság
Nincs raktáron
9 590 Ft (Nettó: 7 551 Ft)
Nincs raktáron
Jellemzők:
- 7 darab
- Mágneses darab -
Több mint 130 kihívás

Méretek: 150 x 180 x 65 cm
Nincs raktáron
5 890 Ft (Nettó: 4 638 Ft)
Nincs raktáron