Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Reflektor

Ebben a kategóriában olyan reflektor lámpát kínálunk, amely a munkavégzés során kellő fényt biztosít, ezáltal az esti órákban is közel nappali fényben végezheti munkáját. A LED lámpa hosszú élettartamú valamint kevés energiát fogyaszt. 


1termék11

Ezzel a LED reflektor IP65 állvánnyal, fáradhatatlan munkatárs lesz bármely beltéri, vagy kültéri munkavégzés során. A három lábú állvány stabilan tartja a lámpatesteket kihúzott állapotban is, így beltéren a magasabb helységek is könnyen bevilágíthatóak.

 


A felszerelt 2X20W-os LED lámpatestek összesen 3600 lumen fényáramot biztosítanak, ami beltéren és kültéren is egyaránt elegendő a munkavégzéshez. A LED lámpák külön - külön le és fel billenthetők, illetve a kábel tűréshatáráig forgathatók. A lámpához gyárilag szerelt 1,5m-es gumírozott tömlő vezeték hajlékony és a kültéri használat során sem vetemedik, vagy töredezik meg.

 


A lámpatestbe épített LED modulok hőelvezetését az alumínium ház biztosítja, így hosszabb működés során is biztonságosan működtethető. A gyártó a 2 X 1800 lumenes LED modulokat 4000K-es LED chippel szerelte, ami világosabb és kontúrosabb, hatékonyabb fényt biztosít a munkavégzés során. A LED lámpatestek sugárzási szöge 110°-os, ami beltéri munkavégzés során kiválóan alkalmas nagyobb munkafelületek, vagy helységek homogén megvilágítására.

 


A lámpatest tripod szerű három lábú állványa maximum 1,5 méteres magasságig kihúzható, amennyiben a munkavégzés, vagy a világítási helyzet megkívánja.

Raktáron
17 490 Ft (Nettó: 13 772 Ft)