Az ötlettől a kivitelezésig! Minőségi termékek, kivitelezéssel!

GPS nyomkövetők

A GPS nyomkövető kategória létrehozása során arra törekedtünk, hogy olyan termékeket válogassunk össze, amelyek megbízhatóak, pontos működést biztosítanak, ezáltal bátran ajánlhatóak. A személyi GPS nyomkövetők óriási segítséget és egyben biztonságérzetet adhatnak mind a használójának, mind a használó által hozzárendelt más személynek. 

Mire is jó pontosan a GPS nyomkövető?

Az emberek és a tulajdon megfigyelésére és védelmére tervezték ezeket a GPS rendszereket. Vészhelyzet esetén a személy aktiválhatja a készüléket egy SOS gomb megnyomásával, majd a kétirányú hangkommunikációs funkció lehetővé teszi, hogy beszéljen a hozzárendelt partnerrel. Ezáltal pontos helyszínmeghatározás mellett biztonságérzetet is ad embernek, mivel a segítség hamar a helyszínre érhet. 

Kiknek ajánljuk ezeket a készülékeket?

Leginkább a túrázóknak, időseknek vagy a gyerekeknek. Akik fokozottabb figyelmet igényelnek. 


5termék15

EV-07B személyi riasztó, GPS-el 2G/3G/4G 

 

Az emberek és a tulajdon megfigyelésére és védelmére tervezték ezt a GPS rendszert. Vészhelyzet esetén a személy aktiválhatj a készíüléket egy SOS gomb megnyomásával, majd a kétirányú hangkommunikációs funkció lehetővé teszi, hogy beszéljen a hozzárendelt partnerrel.

Emellett beépített 3D G-érzékelővel rendelkezik, amely riasztást küld, ha a megfigyelt személy elesik, huzamosabb ideig mozdulatlan stb....

Nagy GPS pontossággal rendelkezik, így pontos képet kap arról, hogy a készüléket viselő személy merre tartózkodik. 

Egyszerűen jelezheti a készüléket használó személy ha bajban van, mivel a klészüléken egy jól látható/érezhetőp SOS gomb lett elhelyezve.

A használójának ki lehet jelölni egy biztonságos zónát, ezáltal ha a személy a zónából kilép, akkor a készülék riaasztást küld a hozzárendelt személynek, így azonnal tudja, hogyha gyermeke/idős rokona esetleg elhagyja a kijelölt területet, ezzel megakadályozható az elkóborlás. 

Az elesést jelző funkciója nagyban hozzárájulhat az azonnali segélykéréshez, segítsgég nyújtáshoz. 

Raktáron
23 999 Ft

EV-08 kis méretű személy GPS nyomkövető

Kialakítása egyszerű, zavaró fények és gombok nélkül! Kicsi és könnyű, így

övtáskában, kulcstartóként,zsebben vagy táskában vagy nyakbaakasztóval viselve sem okoz gondot.

A készülék akár 48~80 órát is képes működni az akkumulátor egyszeri feltöltését követően!

A megbízott személy bármikor megtekintheti a felhasználó helyét az Eview nyomkövető webhelyén vagy APP-ján,idő és mennyiségi korlát nélkül. 

Főbb jellemzői:

-GPS követés

Valós idejű követés és monitorozás, nagy GPS pontossággal és AGPS támogatással.

-Egyszerű töltés

A dokkolóállomás alternatív módot kínál a töltésre, így sokkal gyorsabbá és könnyebben használhatóvá teszi akár idős személyek vagy gyermekek részére is.

- IOS/ ANDROID alkalmzás 

Felhasználóbarát alkalmazás, amely intuitív és könnyen használható.

- Kompakt méretű, vízálló

A súlya csupán 30 g.

Raktáron
19 890 Ft
Ev07B és EV08 kompatibilis karkötő

Ezzel a kiegészítővel akár óránként is használhatja a GPS nyomkövetőket.
Raktáron
1 989 Ft

GPS karkötő időseknek SWX-S1

 

Intelligens GPS karkötő időseknek, amely mutatja viselője helyzetét és pulzusát. SOS gombbal, GeoFence funkcióval és kétirányú kommunikáció lehetőségével rendelkezik.   

GPS karkötő időseknek SWX-S1 mely ötvözi a megfigyelő és biztonsági berendezések funkcióit. A karkötő nagyon egyszerűen működik, ezért a nagyszülők és az idősebb generáció számára tökéletesen alkalmas, akik nem lelkesednek az érintőképernyővel és a kimeríthetetlenül sokféle funkcióval ellátott készülékekért.

 

A GPS funkciónak köszönhetően megfigyelheti a térképen keresztül az idősebb hozzátartozója tartózkodási helyét, és nem fog kellenie azon aggódnia, hogy eltévedt. A GPS funkció akár 10 m-es pontossággal képes követni a karkötőt. A karkötő helyzetének megfigyelése mellett lehetőség van a viselő pulzusának figyelemmel való kisérésére is. A telefonos alkalmazáshoz való csatlakozás lehetőségének köszönhetően lehetőség van a karkötő egyéb funkcióinak használatára is, ilyen például az SOS gomb, vagy a GeoFence funkció, valamint a kétirányú kommunikáció lehetősége.

 

EGYSZERŰ VEZÉRLÉS

Első pillantásra a karkötő több mint egyszerű. Csak két vezérlőgombbal rendelkezik. A technikailag kevésbé jártas időseket nem fogja megfélemlíteni az ultramodern érintőképernyős készülékekkel ellentétben, amelyet gyakran "öreg korukra" nem hajlandók használni. Ezek a gombok azonban többfunkciósak.

SOS GOMB A BIZTONSÁG BEBIZTOSÍTÁSÁÉRT

Amikor megnyomja a piros SOS gombot, a készülék az előre beállított telefonszámot automatikusan tárcsázza. Ha a címzett nem válaszol a hívásra, a készülék SMS-t küld a készülék tartózkodási helyének adataival.

KÉTOLDALI KOMMUNIKÁCIÓ LEHETŐSÉGE

A mikrofon ikonnal ellátott zöld gombot audioüzenet rögzítéséhez (hosszú ideig tartó nyomás alatt) vagy hangüzenet meghallgatásához (a gomb rövid megnyomásakor) használjuk. A bejövő hívásra a zöld gombbal is válaszolhat.

MOZGÁSTÉR MEGHATÁROZÁSA

Egy másik nagyszerű tulajdonság az úgynevezett GeoFence (kerítés), amely lehetővé teszi annak a terület határainak meghatározását, ahol a karkötő viselő személy nyugodtan mozoghat. Amint átlépi a határt, értesítést kap a mobilalkalmazásban.

 

A karkötő megfelelő működéséhez be kell helyeznie egy aktív internetkapcsolattal rendelkező SIM kártyát, és le kell töltenie telefonjára vagy táblagépére a SeTracker2 nevű alkalmazást, amely Android vagy iOS operációs rendszerek számára ingyenesen elérhető a Play Áruházban vagy az AppStore-ban. Ez az alkalmazás angol nyelvű.

 

A karkötő beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a csomagban található töltővel tölthetnek fel. Ez a töltő mágneses, ami megkönnyíti az óra csatlakoztatását és minimalizálja a károkat azáltal, hogy kitépi a klasszikus töltőket a töltőportból. Ha a karkötő akkumulátorának kapacitása 20% alá csökken, akkor értesítést kap a mobilalkalmazáson keresztül.

 

A karkötő három üzemmóddal rendelkezik, nevezetesen megfigyelő, normál és gazdaságos üzemmód. A nyomkövetés során a GPS pozíciót percenként, normál üzemben 10 percenként, gazdaságos üzemmódban pedig óránként frissíti.

 

A csomag tartalma:

  • GPS karkötő időseknek SWX-S1
  • Használati útmutató
  • Csavarhúzó
  • Töltőkábel

A SIM kártya nem tartozék!

 

Raktáron
24 990 Ft

Toplovo TL-401 személyi GPS nyomkövető

A nyomkövető képernyővel rendelkezik, melyen jól látható a dátum, az idő, a GPRS, a GPS, az akkumulátor szintje és a GSM jel.

Az 1100 mAh-s akkumulátorkapacitásának köszönhetően a TL-401 akár egy hétig is működik.

Ezenkívül a vízálló funkció kiemelkedővé teszi ezt a készüléket.

A nyomkövetőt vezetékkel vagy dokkolóállomással is lehet tölteni, így teljesen az egyéni igényekhez igazítható.

Az esés érzékelő funkcióval lett ellátva, így ha a használója balesetet szenved, akkor az erre beállított személy riasztást kap, ezáltal hamarabb segítséget lehet nyújtani a sérültnek.

TL-401 Támogatja a 4G/3G hálózatot, így mindenféle környezethez illeszkedik, beleértve az erdőt, a bokros vagy hegyes vidéket.

Raktáron
22 999 Ft