Iratkozz fel hírlevelünkre és 5% kedvezmény jár!

Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Kerti tárolódobozok

Kültéri tárolóládák nagy választéka

A kültéri tárolóládák ideálisak a kültéri párnák (és természetesen bármely más tárgy) elrakásához. Télen a legjobb, ha a  kerti bútorokat zárt helyen tartja, vagy bútorhuzatot használ. Ha pedig nincs helye egy nagy kerti ház kialakítására, a tárolóláda ideális megoldás, hogy a párnákat a legjobb állapotban tartsa a tavaszi és nyári időszakra.

Ezek a kerti tárolóládák elegendő helyet biztosítanak az összes párna vagy kerti szerszám tárolásához. Ha sok tárolóhelyet hoz létre a kertjében, biztos lehet benne, hogy kertje mindig rendezett lesz. Tegye el a gyerekek játékait, a párnákat és az egyéb tárgyakat, és kertje pillanatok alatt tiszta és rendezett lesz.

Az aktuell kerti bútorok és termékek széles választékát kínálja. A kültéri tárolóláda-kollekció darabjai különféle színűek és méretűek, és különböző anyagokból készültek. Ha több tárolóhelyet keres, mindig van lehetőség több láda vásárlására.


 

Kerti tárolóládák különböző anyagokból

Az Aktuell-nél rengeteg láda közül választhat. A kültéri párnákhoz készült vonzó polietilén rattan tárolóládák mellett tömör akácfából készült ládát is választhat, amely természetes megjelenést visz kertjébe. Minden láda időjárásálló, és vízálló béléssel van ellátva. A tárolóládák a házon belül is használhatóak. Ha kiválasztotta az anyagot, már csak a megfelelő méretű kültéri tárolóládát kell kiválasztania a párnákhoz és a kerti eszközökhöz.

Biztonságos tárolás kültéri tárolóládában

A kültéri tárolóládák ideálisak, hogy nyáron mindent elrakhasson a kertben. Télen azt javasoljuk, hogy a kültéri párnákat zárt helyen tárolja, hogy megakadályozza, hogy nedvesség vagy pára érje őket. Vegye figyelembe, hogy hány párnát kell tárolnia, és válasszon egy olyan tárolóládát, amely elég nagy mindegyikhez!

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 799 Ft - 102 677 Ft
kivitel
Termék státusza