Kérdése van? Keressen minket: info@aktuell.hu

Előrendelhető

ALLPOWERS hordozható erőmű tartalék akkumulátor & napelem áramfejlesztő, 700W vészhelyzeti tápegység, 18V Solarpanel

Cikkszám: 
ALLP-700W

ALLPOWERS S700 700W teljesítményű erőmű

606Wh / 164000mAh hatalmas kapacitás: Az ALLPOWERS hordozható erőmű 606 wattórás lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. A nagy sűrűségű lítium-ion akkumulátor kompaktabb felépítést tesz lehetővé, mint az ólom-sav tápegységeké. A hordozható napgenerátor csendesen működik anélkül, hogy felemelné a hangját vagy zavart érezne, széles körben használják beltéri vagy kültéri célokra, például családi, irodai, utazási, kempingezésre, horgászatra, vadászatra, farmra vagy a munkahelyekre.


9 kimenet és 4 bemenet: ALLPOWERS Hálózaton kívüli hordozható erőmű kempingezéshez vagy vészhelyzeti ellátáshoz, amely képes lámpák, telefonok, laptopok, TV és még mini hűtőszekrények táplálására is(Nem ajánlott a CPAP-nak). A hordozható áramforrás öt kimeneti móddal büszkélkedhet: 2* AC aljzat, 2* 12v / 15A DC kimenet, 3* gyorstöltő USB port, 1* Type-C kimenet és 1* 12V szivargyújtó aljzat. Az ALLPOWERS tartalék tápegység AC/Type-C segítségével tölthető fel a fali aljzatból, DC a napelemekből/autóból.


Telefon távirányító: Az AiPower App for Allpowers hordozható napelemes generátor támogatja az iOS 9.0 vagy újabb / Android 4.3 vagy újabb verziót. Tökéletes vezeték nélküli stabilitás a Bluetooth technológiával, amely egyszerűen összeköti az eszközöket. A hordozható erőmű könnyen és kényelmesen távolról vezérelhető.


Pure Sine Wave és BMS: A hordozható erőmű még a legérzékenyebb elektronikát is működteti. Az Allpowers hordozható napelemes generátor intelligens CPU vezérlési móddal, kulcskapcsoló kimenettel, LED kijelzővel, rövidzárlattal és túlfeszültség-védelemmel rendelkezik. Az akkumulátorkezelő rendszer (BMS) feszültségszabályozást, hőmérséklet-szabályozást és fejlettebb biztonsági műveleteket végez, biztosítva az eszközök teljes védelmét; és a hordozható áramforrás ködösíti a nulla kibocsátást, ezért nem károsítja a személyes egészséget és a természetet.


Csomaglista & Garancia:

1* 606Wh Allpowers hordozható tápegység,

1* AC fali töltőkábel,

1* Használati útmutató;

18 hónapos termékgarancia 

Csomagban lévő darabszám:
1
417 899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 179 Ft
Hasonló termékek
ALLPOWERS hordozható erőmű tartalék akkumulátor & napelem áramfejlesztő, 700W vészhelyzeti tápegység, 18V Solarpanel
ALLPOWERS hordozható erőmű tartalék akkumulátor & napelem áramfejlesztő, 700W vészhelyzeti tápegység, 18V Solarpanel
417 899 Ft