Iratkozz fel hírlevelünkre és 5% kedvezmény jár!

Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Rólunk

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kamerarendszer, LED világítás vagy más innovatív és hasznos megoldás? Esetleg gyermekének vagy kis kedvencének keres valami hasznos de egyben értékes terméket? Nézzen körbe webshopunkban!

Webshopunk biztonságtechnikai kamerarendszer, fejlesztő játékok, töltőkábelek, telefontartok, LED világítástechnikai termékek, háziállat kiegészítőkkel foglalkozik!


Mindennapi hasznos holmik

Webshopunkban megtalálható többek között telefontöltő, powerbank, okos karkötő de a biztonságra gondolva GPS nyomkövetők is. Ezen felül találhat gyermekének játékokat vagy kiegészítőket, ezek közül is a minőségi és a fejlesztő játékokat forgalmazzuk. 


Kamerarendszer (IP kamera és rögzítő)

 A biztonságtechnikai kategóriában olyan termékeket forgalmazunk, amelyeket már több éves használat mellett jól ismerünk, ezáltal bátran merjük ajánlani. Ebben a kategóriában a biztonsági kamerák illetve az ahhoz kapcsolódó termékeket találja meg, így nem kell több helyről szemezgetnie, hogy mit honnan tud megvásárolni. Manapság a biztonságtechnika már számít ritkaságnak. Az általunk forgalmazott termékek megbízhatóak de mégis megfizethető áron megvásárolhatóak, így mindenki számára elérhetőek. A kiegészítő termékek között található például szünetmentes táp, mely nagy segítség lehet nem csak a kamerarendszer gondtalan használata során, hanem különböző háztartási berendezések áramalatt tartására is, egy kisebb-nagyobb áramszünet esetén.Led világítás

A világítás főkategóriában olyan termékeket helyeztünk el, melyek azon felül, hogy a mindennapi életünk során szükségesek, dekoratív kiegészítői lehetnek otthonunknak, irodánknak.
Igyekszünk olyan termékeket forgalmazni, amelyek innovatívak, tehát a modern kor minden elvárásának megfelelnek.
A termékeket mind tesztelte csapatunk villanyszerelő tagja, így bátran ajánljuk kedves vásárlóinknak.

KIVITELEZÉS, TANÁCSADÁS

Nem csak a beszerzésben, hanem a kiépítésben is vásárlóink segítségére lehetünk, mivel csapatunk tagjai mindennapjaik során villanyszereléssel és okosotthon kiépítéssel is foglalkoznak. Így ha tanácsra vagy kiépítésre lenne szükségük, akkor forduljanak hozzánk bizalommal.