Kérdése van? Keressen minket: info@aktuell.hu

Rólunk

Üdvözöljük webáruházunkban!

Mi nem egy egyszerű webshop szeretnénk lenni, hanem egy olyan felület, ahol a vásárlók reális áron minőségi termékeket érhetnek el. Webshopunkban több kategória is megtalálható, de amiben próbálunk egy kicsit kitünni, hogy a csapatunk tagjai között megtalálhatóak olyan szakemberek, akik minőségi kivitelezést is vállalnak a villanyszerelés terén. Gondolunk itt az általunk árult kamerarendszer kiépítésére, vagy a világítás kialakítására, de akár okosotthon megvalósításában is segítségükre lehetnek. Mi egy gyakorlat orientált, a való életben nap mint nap okos otthont fejlesztő és építő csapat vagyunk, akik igyekeznek minél szélesebb gyártói kapcsolattal rendelkezve olyan termékeket forgalmazni, amelyekre szükség van vagy lehet. Már számos nehézséggel megküzdöttünk, és számos kihívás előtt állunk még. Vannak feladatok, problémák, amelyekre mi sem tudjuk a választ, de folyamatosan fejlődünk,hogy az önök segítségére lehessünk. A termékeinket folyamatosan bővítjük! 

 

Kedves Látogató, nyugodtan írjon nekünk amennyiben nem találja a webshopban az Ön által keresett terméket a már meglévő kategóriákban, mert lehetséges hogy raktárunkban megtalálható a kívánt termék, csak a feltöltés még nem érte utól a fizikai raktárkészletet.

 

Nem csak a nagyobb értékű eszközök elérhetőek a webshopunkban, hanem olyan kisebb értékű, ám jelentős problémák megoldását jelentő eszközök, mint például az USB kábel, HDMI kábel vagy más eszközök, vagy éppen gyerekenek jatékok. Tehát a jövőben letisztult kategóriákban számos olyan terméket meg tud találni, amelyek a mindennapi élet elengedhetelen részeit képezik.

 

Áraink azt gondoljuk, hogy kimagaslóan jók. Minden gyártóval igyekszünk egyedi megállapodást kötni. Amennyiben nagy mennyiségben szeretne vásárolni vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon, vagy hívjon minket, és lehet hogy még nagyobb kedvezményt tudunk adni! Ha észrevétele van, vagy javaslata keressen minket bizalommal. Az építő jellegű javaslatokat szívesen vesszük!

 

Kedves Látogató! Böngézd, olvasgasd a honlapunkat, keress folyamatosan bővülő eszközeink között. 

 

A 2020. év óriási kihívásokkal teli küzdelmes év volt. A COVID teljesen felborított mindent. Szomorúan tapasztaltuk, hogy számos egészségügyi termék túlárazottan volt jelen a magyar piacon. Mi ennek ellenére próbálunk a realitás talaján maradni, mivel hiszünk benne, hogy az elégedett vásárlók körének bővítése a legfontosabb egy jól működő webshopban!

 

Üdvzölettel:

 

Aktuell csapata

 

 

 

KIVITELEZÉS, TANÁCSADÁS

Nem csak a beszerzésben, hanem a kiépítésben is vásárlóink segítségére lehetünk, mivel csapatunk tagjai mindennapjaik során villanyszereléssel/épületgépészettel és okosotthon kiépítéssel/kamerarendszer kiépítéssel is foglalkoznak. Így ha tanácsra vagy kiépítésre lenne szükségük, akkor forduljanak hozzánk bizalommal.