Kérdése van? Keressen minket: info@aktuell.hu

Legrand KEOR-M multimédiás szünetmentes elosztósor 600VA

Cikkszám: 
LSM-600

Az új termék formavilága jóval modernebb a korábbi változatokhoz, illetve a piacon kapható más gyártmányokhoz képest. Észrevehetetlen újítás: az elosztósor homloklapján elhelyezett „Always-on” USB-A aljzat, amivel okostelefonok, okosórák és egyéb okoseszközök kíméletes, biztonságos és szünetmentes töltését lehet megvalósítani. Az „Always-on” technológia lehetővé teszi, hogy normál üzemmódban, áramszünet esetén és az UPS kikapcsolt állapotában egyaránt képes tölteni a rácsatlakoztatott eszközöket.

Technológiai újítás továbbá, hogy az új kínálat vonali interaktív, így a beépített AVR-nek (automatikus feszültségszabályzónak) köszönhetően az elektronika és akkumulátor várható élettartama egyaránt megnövekedett.

Az új elosztósorok továbbra is kiemelet szünetmentes védelmet biztosítanak különböző hálózati zavarok és áramkimaradások ellen otthoni, irodai, üzleti, és szállodai környezetbe routerek, vezeték nélküli hálózatok, játékkonzolok, TV-k, POS terminálok, pénztárgépek, számítógépek ...stb számára..

Csomagban lévő darabszám:
1
29 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 299 Ft
Hasonló termékek
Legrand KEOR-M multimédiás szünetmentes elosztósor 600VA
Legrand KEOR-M multimédiás szünetmentes elosztósor 600VA
29 900 Ft