Kérdése van? Keressen minket: info@aktuell.hu

Medence tisztítás

Hasznos és mókás medencei tartozékok

Akár csak egy nyári szezon kerti medencéd van, akár egy olyan, melyet egész évben kint hagyhatsz, ezek fenntartása rendkívül fontos. Ez egy pár hasznos kellékkel meg is oldható. A vizet tisztán tudhatod egy szűrővel, egy robot tisztítóval vagy egy egyszerű medence takaróval. Ezek mellett a vizet melegen tarthatod a melegítő takaróval. Az aktuell-nél medence létrákat, úszókat, lámpákat és búvárszemüveget is találhatsz!

16 termék 1 16
16 termék 1 16

Vásárold meg kedvenc medencei kellékeid az aktuell-nél

Ha minden méretű és formájú medence kellékeket keresel, az aktuell-nél jó helyen jársz. Webáruházunkban találhatsz különböző alakú medence takarókat (kerek és szögletes) is. Még egy módja annak, hogy a vizet tisztán tudd tartani az a szűrő pumpa, vagy vákuumos tisztító használata. A vákuumos tisztító segít majd tisztán tartani medencéd falait. Ha este is szeretnéd használni a medencét, hasznos lehet egy-két esti világítás beszerzése. A mellett, hogy hasznos, még egy kellemes és otthonias jelleget adnak medencédnek!

Több úszás, több móka!

Hasznos kellékek mellett van egy-két dolog, melytől a medence mókásabb lesz. Gondolj itt egy felfújható matracra, székekre vagy akár fotelre is, melyben lebeghetsz a felszínen. Szerezz be egy búvár szettet – ezt még gyerekeid is imádni fogják!