Kérdése van? Keressen minket! info@aktuell.hu

Medence porszívó

A porszívózás a medence gondozásának elengedhetetlen része. Azonban önmagában nem mindig elegendő csak  a medence alja felszívása. Előfordul, hogy a szennyeződés vagy a zsíros bevonat a medence falain is leülepedik. Ez viszont egyszerűen eltávolítható egy teleszkópos rúddal és különböző kefék segítségével, amelyek a rúdon könnyen cserélhetők. Javasoljuk, hogy először kézzel tisztítsa meg a medence falait és az alját, hagyja körülbelül egy órán át leülepedni a szennyeződéseket, majd ezután használja a porszívót. A porszívózás elvégzése kézileg úszómedence technológia használatával lehetséges vagy automatikus robot porszívóval.


10termék110

Ez a Bestway Flowclear AquaGlide medenceporszívó tisztán tartja a medence vizét a szennyeződések és a törmelék elszívásával, és tökéletesen alkalmas lapos fenekű medencékhez.

Ez a Bestway Flowclear AquaGlide egy önállóan működő medencetisztító robot. A vezeték nélküli kialakítás teljes mozgást biztosít, és megszünteti az összegabalyodott kábeleket. A hosszú élettartamú újratölthető lítium akkumulátor 40 perces ciklusidőt biztosít. A szabványos szűrő 2,2 liter törmeléket képes összegyűjteni. A szabadalmaztatott irányított sugárrendszer hatékony tisztítást biztosít, mivel a robot irányt változtat, ha falakba vagy akadályokba ütközik. A mellékelt visszahúzó szett megkönnyíti a robot felkutatását és medencéből történő kivételét.

 

Raktáron
86 999 Ft (Nettó: 68 503 Ft)

A megfelelő teljesítményű vízforgatóhoz és a medence beömlő ágába kell
csatlakoztatni!
A készülékben lévő gyűjtő zsákba gyűjti a szennyeződéseket a medence aljáról.

4542 - 13248 liter/óra közötti teljesítményű vízforgató szívattyú szükséges a működéshez!
Az optimális hatás eléréséhez legalább egy 5,7m3/h teljesítményű homokszűrős vízforgatót ajánlunk.


Raktáron
29 990 Ft (Nettó: 23 614 Ft)

A Dolphin nevű robotjai miatt a Maytronics a kiváló minőségű robotokról ismert, amelyek mindig könnyen kezelhetők és a legújabb technológiával vannak felszerelve. Ha Dolphin E10 készüléket vásárol, a medencéjét a jövőben sokkal gyorsabban és könnyebben megtisztíthatja. Mivel a medence egész évben történő tisztítása sok munkát igényel. Ezt az időt azonban jobban felhasználhatja más dolgokra is. Ez akkor lehetséges, ha Dolphin medencerobotot vásárol, és rendszeresen megtisztítja vele a medencét.


Raktáron
274 991 Ft (Nettó: 216 528 Ft)

Az új Dolphin E20 kiváló példa a Maytronics folyamatos fejlesztéseire. A robot súlya mindössze 6,5 kg és a kiemelés során rendkívül gyorsan távozik belőle a víz.

Újdonság, hogy a Dolphin E-sorozat robot lánctalpakon halad, miközben egy PVC-kefe a haldási sebességnél 1,7-szer gyorsabban forog. 2 óra működési idő alatt eltávolítja és felszívja a szennyeződést a a medence padlójáról, a sarkokból.
A Dolphin E20 bármilyen formájú medence padló és fal takarítására alkalmas, a vízvonalig takarít.
Max. 10m hosszúságú 5m széles családi medencék takarítására ajánljuk.
Bármilyen burkolatú medencében használható: csempe, mozaik, fólia, polyestermedence, erősített PVC, öntött beton.
Mitől a hatékony működése?


Raktáron
321 989 Ft (Nettó: 253 535 Ft)

A Maytronics Dolphin F40 Pool Cleaner tartalmaz egy 18 méter hosszú kábelt.
Használata bármilyen típusú és alakú medencéhez ajánlott.
Technológiája lehetővé teszi mindenféle akadály leküzdését
és hatékony, optimális és gyors tisztítást.
A szívás áramlás 17 m3 / óra, és 2 motorral rendelkezik.
Könnyű súlyának ( 10 kg ) és a központi fogantyújának köszönhetően nagyon praktikus és könnyen mozgatható, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes és praktikus módon távolítsuk el a vízből.
Összkerék-meghajtású rendszere és hernyói révén bármilyen típusú medencebélésben használhatók, így bármelyik sarokba eljuthatnak.


Raktáron
429 990 Ft (Nettó: 338 575 Ft)

A Dolphin F60 egy többrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik, extra tömítéssel, amely megakadályozza a szennyeződések visszatérését a medencébe, ezt az extra nagy, kosár és a rendkívül finom szűrő garantálja.
Kifogástalan tisztítást minimális erőfeszítéssel.

A modell másik sajátossága a „MyDolphin ™ Plus alkalmazás”, ezzel bármikor irányíthatja robotját közvetlenül okostelefonjáról.
Létrehozhat egy testreszabott tisztító programot robotja számára, és akár manuálisan is átmozgathatja, a medence meghatározott területeihez
sarkaihoz vezetve.
Ily módon a nehezen elérhető helyek gyors és hatékony tisztítása már nem jelent problémát!


Raktáron
525 990 Ft (Nettó: 414 165 Ft)

Termék leírása

Az INTEX nagy teljesítményű fal- és padlóporszívója különösen alkalmas minden INTEX medencéhez, amelyek Ø 38 mm-es tömlőcsatlakozással és kapu szeleppel rendelkeznek. 

A tisztítás a Venturi elv szerint történik, és a forgó kettős kefe eltávolítja a finom és a durva szennyeződéseket is. 

A 0,15 mm finomságú szűrőháló a legkisebb szennyeződéseket is felfogja. 

A szűrő tartály űrtartalma 1.8 l. 

Legalább 6056 - 13248 l / h teljesítményű szűrőszivattyúra van szükség a medence optimális tisztításához. (a csomag nem tartalmazza)

A mellékelt, 650 cm hosszú úszómedence tömlő közvetlenül a bemeneti fúvókához csatlakozik (nyomóoldal). Az INTEX Deluxe Auto Pool Cleaner ZX300 sós vízhez is alkalmas.

Nincs raktáron
54 990 Ft (Nettó: 43 299 Ft)
Nincs raktáron

A Dolphin E50I medencetisztító egy korszerű, teljesen automatikus
tisztítású robot.
Ez a kategória csúcsa, a vezérlés, tisztítás és a komponensek minden funkciójával együtt, kiegészítve az eredeti kocsival, amely lehetővé teszi robotjának egyszerű és gyors szállítását.
Ez az elektromos medencetisztító magában foglalja a navigációs rendszert és a kezelhetőséget a Smartphone alkalmazáson keresztül, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal. Teljes szűrőjelzővel rendelkezik, amely a My Dolphin alkalmazáson keresztül is nyomon követhető.
A Dolphin E50i egy többrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik, extra tömítéssel, amely megakadályozza a szennyeződések visszatérését a medencébe, ezt az extra nagy, kosár és a rendkívül finom szűrő garantálja.
Kifogástalan tisztítást minimális erőfeszítéssel.


Nincs raktáron
598 990 Ft (Nettó: 471 646 Ft)
Nincs raktáron

Könnyű használat: Lift System emelőrendszerének köszönhetően a készüléket sokkal könnyebb kivenni a vízből. Könnyen elérhető szűrőzsákja és átlátszó szűrőtartályfedele még egyszerűbbé teszi használatát. Amint megtelt a szűrőzsák, a készülék jelzőlámpája bekapcsol.

Az RA 6300 QI egy 4 kerék hajtású robot medence porszívó, smart "okos" alkalmazással. Az intuitív iAquaLink telefonos applikáció (IOS 10 és Android 5.1, illetve ezek felett) segítségével távolból is vezérelhető. A 4 kerék hajtásnak köszönhetően sokkal pontosabb manőverezést és jobb tapadást tud produkálni tisztítás közben. Könnyebb irányváltásokra képes! A 3D szenzor információkat küld a központi processzornak, így az elektronika mindig tudja a porszívó aktuális helyzetét a térben. Ezáltal az oldalfalak tisztítása közben nem esik a hátára a porszívó és a korábban néha előforduló kábelfeltekeredés gondot is kiküszöbölték.


Nincs raktáron
499 000 Ft (Nettó: 392 913 Ft)
Nincs raktáron

Hála az okos mozgásrendszernek, az OT 2100 önmagától tud haladni a medencében. Funkcióival garantált a teljes tisztítás, rendkívül gyorsan felszedi a szennyeződéseket, mielőtt felszívná. Ultrakönnyű dizájn, gyorsan és könnyedén kezelhető. A könnyen elérhető szűrőkosár egyszerűen tisztítható, és megakadályozza, hogy közvetlenül a szennyeződéssel kelljen érintkezni.

 

Nincs raktáron
249 000 Ft (Nettó: 196 063 Ft)
Nincs raktáron
Szűrés
Ár
 (Ft)
29 989 Ft - 598 991 Ft
Márka
Termék státusza