Kérdése van? Keressen minket: info@aktuell.hu

Aktivitásmérő okoskarkötő

Mik is pontosan az okoskarkötők? 

Az okoskarkötők tulajdonképpen az okosóra "kistestvérei". Hiszen működésük nagyban hasonlít az okosórákéhoz, illetve a funkcióik ugyanúgy megkönnyítik a mindennapokat.  Hasonlóan segítségünkre lehet a kommunikációban, testmozgás kiéertékelésében, és az egészségmegőrzésben. Az okoskarkötők- és órák gyártói egyszerre sűrítettek össze minden létező funkciót, amit egy ilyen eszköznél relevánsnak tarthatunk. 

Minden ami fontos lehet a munkánk, a sport az utazás során, megtalálható egy okoskarkötőben. 

A kommunikáció sosem volt ennyire egyszerű. Összecsatlakoztatva a mobiltelefonunkkal fogadhatjuk a bejövő hívásainkat, megnézhetjük üzeneteinket anélkül, hogy elő kellene venni telefonkészülékünket. Így egy rohanós bevásárlás során elegendő csak a csuklónkra tekinteni, néhány mozdulat és már mehetünk is tovább. 

Az fizikai állapot figyelése nem csak nekünk adhat teljes képet arról, hogy milyen is valójában az egészségi állapotunk, hanem akár orvosunknak is egy fontos támpont lehet az okoskarkötő által megadott adat. Mivel ezek az eszközök gond nékül mérik vérnyomásunkat, pulzusunkat, véroxigénszintünket, illetve elemzi alvásminőségünket. 

22 termék 1 22
22 termék 1 22